MGM официално разкриха пълния състав от актьори, които ще озвучат персонажите в предстоящия анимационен вариант на „Семейство Адамс“. Чарлийз Терън ще се превъплъти в ролята на Мортиша Адамс, а познатият ни от „Ex Machina: Бог от машината“ и новата вълна „Star Wars“ филми Оскар Айзък ще даде своя глас на Гомез Адамс. Редом до тях, към списъка с холивудски звезди ще се присъединят Клои Грейс Морец като Уенсдей Адамс, Фин Улфхард от „Stranger Things“ като Пъгсли Адамс, Ник Крол от сериала „Parks and Rec“ в ролята на култовия чичо Фестър, Бет Мидлър като бабата и отличената с „Оскар“ Алисън Джани като заклетия враг на семейството, Марго Нидлър.

Базиран на култовите герои на Чарли Адамс, екшън-комедийната анимация „Семейство Адамс“ ще проследи приключенията на страховитото семейство, а за режисурата на филма ще се погрижат Конрад Вернън и Грег Тиърнън. Ето какво споделя президентът на MGM Джонатън Гликман:

Конрад и Грег са майстори на анимацията и притежават умението да създават нещо, което да допадне както на децата, така и на техните родители. В допълнение към това, участието на Оскар, Чарлийз и останалите доказали се актьори определено ни кара да нямаме търпение да видим този екип и свежия им подход, с който ще съживят „Семейство Адамс“, представяйки го пред световната публика.

Интересно изглеждащата CG анимация е дело на „Cinesite Studios“, като продукцията вече е стартирала и тече с пълна сила, а премиерата на „Семейство Адамс“ е насрочена за октомври 2019 г.

the-addams-family-animated(1)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *