мистерията на къщата с часовника с джак блек

Universal представиха нов трейлър на подготвяната от Илай Рот (който, както вече сме коментирали, напоследък се опитва да мине за сериозен режисьор) страховита приказна история „Мистерията на къщата с часовника“ („The House with a Clock in its Walls“), екранизация по изключително популярната едноименна детска хорър-книжка от 1973 г., написана от Джон Белеърс и илюстрирана от Едуард Гори.

Мистерията на къщата с часовника“ разказва историята на осиротелия Луис Барнавелт, който трябва да отиде да живее при чичо си Джонатан в скучен нов град и неговата странна стара къща с мистериозно тиктакащо сърце в стените ѝ. Скоро привидно заспалата фасада на града се събужда за живот, изпълнен с магьосници и вещици, след като Луис без да иска събужда мъртвите.

Малко по-добра представа за историята можете да получите от споменатия нов трейлър, а ние ви припомняме, че филмът е продукция на Amblin Entertainment и в главните роли са Джак Блек, Кейт Бланшет, Кайл Маклоклан и младият Оуен Вакаро.

God, I hate pumpkins! Ние също мразим тиква, честно. Мразим и факта, че въпреки любовта ни към магични приказки със страховит привкус и въпреки готините актьори и (сравнително) приятната визия и атмосфера, които ни се разкриват в трейлъра, ние продължаваме да сме скептични към този проект. Това е най-вече заради Илай Рот, който с нищо не ни е показвал, че може да се справи с подобен тип история. Но както казахме и предишния път, няма да се надъхваме и ще опитаме да подходим към филма максимално непредубедено.

Вижте и един грозноват нов постер.

плакат

Режисьор на „Мистерията на къщата с часовника“ („The House with a Clock in its Walls“) е Илай Рот („Хотелът на ужасите“, „Лично правосъдие“), а сценарият е дело на Ерик Крипки („Supernatural“) по романа на Джон Белеърс, илюстрован от Едуард Гори. В ролите са Джак Блек, Кейт Бланшет, Оуен Вакаро, Кайл Маклоклан, Рене Елис Голдсбери, Колийн Кемп и др.

Премиерата е 21 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *