ейми саймец
Ейми Саймец

Трудно ни е да повярваме, но един проект, за който пишем толкова отдавна, че не мислехме, че някога ще го видим реализиран, май все пак скоро ще се появи на бял свят. Последно стана ясно, че Джон Литгоу ще участва в новата версия на „Pet Sematary“, при това в особено важна и драматична роля, а сега идва поредно сериозно актьорско попълнение: американската актриса Ейми Саймец е приела ролята на Рейчъл Крийд, съпругата на злощастния доктор, който погребва мъртвия си 2-годишен син в прокълнато индианско гробище, за да го върне към живот.

Гледали сме Саймец в два жанрово сходни проекта: единият е „Пришълецът: Завет“, за който можете да научите повече тук и тук, а другият е сериалът „Stranger Things“, който сме обсъждали не един, а два пъти вече. За съжаление, не сме я виждали в по-сериозни изяви (като екранно време и образи), за да преценим дали ще се справи със задачата си в екранизацията по Стивън Кинг, но интуицията ни подсказва, че я бива и няма да останем разочаровани от изпълнението ѝ (силно се надяваме да не останем разочаровани и от самия филм). Припомняме, че ролята на Рейчъл в посредствената адаптация на Мери Ламбърт от 1989 г. беше поверена на Дениз Крозби.

Гробище за домашни любимци“ вероятно ще излезе по кината следващата пролет, а снимките – под ръководството на режисьорите Денис Уидмайър и Кевин Колш – се очаква да стартират съвсем скоро, така че нищо чудно в близко бъдеще отново да ви информираме с подробности около продукцията.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *