Кариерата на Джордж Клуни като режисьор, за съжаление, върви в грешната посока – след като ни спечели завинаги с „Confessions of a Dangerous Mind“ и любимия ни „Good Night, and Good Luck.“ („Оскар“ номинация за най-добър режисьор и сценарий), продължи с „Маската на властта“ и „Момичето на отбора“, преди да ни разочарова много сериозно с „Пазители на наследството“.

За съжаление, „Suburbicon“, за който се надявахме да го върне на нивото от миналото десетилетие, не оправда очакванията ни и сега разчитаме на новата екранизация на „Параграф 22“ – Клуни ще режисира първите два епизода от сериала.

Сега научаваме за следващия му режисьорски проект, който звучи доста обещаващо и съответно веднага беше натоварен с гореспоменатите надежди Клуни отново да се докаже зад камерата. Става дума за фантастичния трилър „Echo“, за който звездата преговаря с 20th Century Fox и 21 Laps Entertainment.

Сценарист на „Echo“ е Кристофър МакБрайд („The Conspiracy“) и въпреки че е рано за синопсис, знаем, че историята проследява дрон специалист, който изпада в психологическа криза, решавайки, че приятелката му вече не е тази, за която се представя. Въпросът е дали става дума за обикновена параноя или тя действително е била подменена.

Засега това е всичко, което знаем за „Echo“ – нямаме информация даже дали Клуни смята да участва във филма, но ако има някакво развитие по проекта, задължително ще го отбележим. Разбира се, в Холивуд нищо не е сигурно, особено в толкова начален стадий, но идеята Джордж Клуни да режисира фантастика ни допада и се надяваме да се получи. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *