Броени дни ни делят от премиерата на „Соло: История от Междузвездни войни“, в който Олдън Ерънрайк влиза в обувките на легендарния Хан Соло. Момент от изключителна важност за младия актьор, който, независимо от крайния резултат (дали изпълнението му е успех или провал), със сигурност ще повлияе на по-нататъшното му развитие и той ще трябва да прояви сериозна емоционална и психическа стабилност, както и да подходи внимателно и интелигентно в избора си на роли, за да успее да запази кариерата си (а и живота си) в стабилни релси.

Ние със сигурност ще му стискаме палци, а заедно с това обръщаме поглед към следващата му голяма роля, която е в във военната драма „The Yellow Birds“ на Александър Мурс („Blue Caprice“), в която си партнира с Тай Шеридан, Тони Колет, Джйсън Патрик, Джак Хюстън и Дженифър Анистън. Филмът разказва за младия войник Брендън Бартъл (Ерънрайк), който трябва да се пребори с вътрешните си демони и с порядките на армията и да съобщи за потулените обстоятелства около смъртта на своя побратим Даниел Мърфи (Шеридан) на неговата майка (Анистън), на която е дал лично обещание.

Вижте първия трейлър.

Визуално изглежда доста прилично, а и сме заинтригувани какви точно са обстоятелствата около смъртта на героя на Тай Шеридън. Лошото е, отзивите за „The Yellow Birds“ не са кой знае колко положителни и според голяма част от тях, разкриването на тайната не е на задоволително ниво, отговарящо на така наречения „билдъп“. Но определено сме любопитни да видим филма и дори Дженифър Анистън, която не можем да прием сериозно в тази роля, няма да ни откаже.

плакат

Режисьор на „The Yellow Birds“ е Александър Мурс („Blue Caprice“), а сценарият е дело на Дейвид Лоури и Р. Ф. И. Порто, по книгата на Кевин Пауърс. В ролите са Олдън Ерънрайк, Тай Шеридан, Тони Колет, Джйсън Патрик, Джак Хюстън и Дженифър Анистън.

Филмът ще може да бъде видян по DirecTV от 17 май до 13 юни, а в кината и On Demand от 15 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *