Августин Фризел има зад гърба си няколко режисьорски опита с късометражни филми и над двадесет малки роли в киното. Прави най-запомнящата си поява в „A Ghost Story“ през 2017-та, където си партнира с Кейси Афлек и Руни Мара. „Never Goin’ Back“ е нейният първи опит като сценарист и режисьор на пълнометражен филм и според трейлъра му ще разказва историята на две напуснали училище момичета, планиращи лудо едноседмично бягство към плажа.

Фризел вече има зад гърба си късометражен филм със застъпващ се сюжет – „Minor Setback“, който дори ѝ носи специалната награда на журито за „Най-добър късометражен филм“ на Международния филмов фестивал в Далас през 2015 година. Опитът показва, че когато на режисьор се гласува доверие и се дава свобода да доразвие своя идея, крайният резултат надхвърля очакванията. Дано и в случая да се получи така, защото засега първият трейлър на „Never Goin’ Back“ не вдига особено много летвата и даже изглежда като римейк на „От глупав по-глупав“ само че с яко напушени моменти. Не забравяме обаче, че жанрово филмът е определен като драма, така че не бързаме с изводите. Гледайте видеото и преценете сами:

Според информацията до момента филмът ще разказва за приятелството на Анджела (Мая Митчъл) и Джеси (Камила Мароун), които мечтаят да избягат от сервитьорската си работа и по забавен на чин представя опитите им да посъберат пари чрез вечно провалящи се схеми. Мая Митчъл е актриса и музикант и започва професионалния си път в продукции на Disney. Камила Мароун се явява доведена дъщеря на Ал Пачино от близо десет години насам, така че дори да не можем да говорим за вроден талант в случая, то определено поне е имала време да го придобие. Тази година участваше още и в „Лично правосъдие“, където партнира на Брус Уилис.

Не режисьорът или актрисите се оказват най-интересното около филма обаче, а продуцентската компания А24, която спечели голямо критическо признание за „Lady Bird“ преди по-малко от година. „Never Goin’ Back“ дебютира на фестивала Sundance през януари и ясно носи отпечатъка на студиото с цялостната си визия. „How To Talk To Girls At Parties“, „Проектът Флорида“, „Американски мед“ и „Омарът“ са само някои от най-запомнящите се филми на компанията, което доказва колко добри могат да бъдат независимите продукции.

В „Never Goin’ Back“ участват още Кайл Мууни, Джоуел Алън и Макс Хартман.

Премиерата е обявена за 3 август 2018 г.

never-goin-back-img01-20180510 плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *