Понякога, покрай многото новини за бъдещи комиксови хитове, качествени драми, безумни екшъни и обещаващи фантастики, така и не успяваме да отразим доста проекти просто защото не са насочени към нашата част от аудиторията. Но ако обръщаме внимание на wtf трейлъри на филми, които никога няма да гледаме, защото знаем, че си имат зрители, защо да не представим и „Book Club“ – романтична комедия за по-зрели зрители с участието на Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън, Мери Стийнбърджън, Крейг Т. Нелсън, Анди Гарсия, Ричард Драйфус и Дон Джонсън. Ако не друго, Paramount Pictures поне са събрали доста звезди на подходяща възраст (смятаме, че не се налага да добавяме редовните по-известни заглавия след всяко от имената, а и за някои от тях ще е направо невъзможно да изберем само по един-два филма).

Вижте най-новия (и последен) трейлър на „Book Club“, последван от един малко по-стар, за да сте подготвени какво ще представлява филмът, който изглежда просто идеален за водене на кино на майки, лели и други близки в по-напреднала възраст. След това можете да видите и официалния плакат, както и един синопсис, ако по някаква причина не ви е станало ясно за какво иде реч от долните реклами.

Даян (Кийтън) наскоро е овдовяла, след 40 години брак. Вивиан (Фонда) предпочита да се наслаждава на мъжете без обвързване. Шарън (Бъргън) все още се опитва да се справи с развод отпреди десетилетия. Бракът на Карол (Стийнбърджън) пък нещо започва да куца. Животът на четирите приятелки се преобръща, когато литературният им клуб подхваща сензационните романи от поредицата „50 нюанса сиво“. Независимо дали ще открият нова връзка или ще възродят някогашната страст, всяка от тях решава да направи следващата глава най-добрата досега.

плакат

Сценарист и режисьор на „Book Club“ е Бил Холдерман („A Walk in the Woods“), а в главните роли са Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън, Мери Стийнбърджън, Крейг Т. Нелсън, Анди Гарсия, Ричард Драйфус, Алиша Силвърстоун и Дон Джонсън.

Премиерата е 18 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Хайде да спрете с подигравките с възрастните хора и филмите уж за по зрели зрители.И вие ще остареете .Убеден съм, че този филм много ще ми допадне, за разлика от помиите,,Отмъстители“ и прочее луксозни лайна.В този филм участват легенди.Само една Даян Кийтън може да скрие в малкото си джобче,всички ,,герои“ от ,,Отмъстителите“( не броя второстепенните роли на Анджела Басет и Майкъл Дъглас примерно).Буквално боледувам за човешки филми като този.където няма извънземни, суперсили,тъпи каскади и глупави образи.Още ми е любим подобният на този ,,Клуб първа съпруга“,който убеден съм, че не сте гледали.Такива филми дават отмора,топлина,настроение.

    1. Узумаки ти сериозно ли наричаш Даян Кийтън ,,бездарна“ и се гордееш ,че разбираш от кино.Като си се засилил прати един ч.п и за Джейн Фонда ,например-друга филмова икона/Наскоро я гледах в Боси в парка с Робърт Редфорд-просто прекрасна/ Потрисат ме хора като теb,които смятат,че киното е започнало някъде около 2000 примерно.Наскоро гледах една потресаваща госпожица в ,,Стани за смях“,която хал хабер си нямаше за ,,Отнесени от вихъра“.Пълен потрес!А с огромни претенции.