Не сме кой знае какви фенове на Лий Уанел („Убийствен пъзел“, „Insidious“), но определено си падаме по фантастиките и новият му екшън „Upgrade“ първоначално привлече вниманието ни с един приятен нецензуриран трейлър и с прилично положителни реакции от представянето му на фестивала SXSW. За съжаление, впоследствие чухме доста лоши неща за филма, който май няма да оправдае и минималните ни очаквания.

Въпреки това решихме да ви представим новостите в рекламната кампания на „Upgrade“ – веднъж като сме започнали да го отразяваме, поне по-важните неща да отбележим. А в случая те са нов „red band“ трейлър, един цензуриран вариант (с който ви съветваме да не си губите времето) и един клип с неподходящото според STEM заглавие „Ninja“. Ако се чудите какво означава това, вижте нецензурирания трейлър и клипа, от който ясно се вижда, че поне Логан Маршъл-Грийн се забавлява в главната роля, а след това можете да прочетете и официалния синопсис.

След като съпругата му е убита, а той остава парализиран след брутален обир, Грей Трейс (Логан Маршъл-Грийн) получава предложение от милиардер да направи „ъпгрейд“ на тялото си с помощта на експериментална технология. Шанс отново да се движи и да отмъсти на престъпниците, убили жена му, му дава „STEM” – изкуствен интелект в имплант, който не само лекува парализата, но и му дава невиждани способности.

Сценарист и режисьор на „Upgrade“ е Лий Уанел, а в главните роли ще видим Логан Маршъл-Грийн, Бети Габриел, Харисън Гилбертсън и други.

Премиерата в САЩ е 1 юни 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *