Много обичаме „roundtable“ разговорите, които The Hollywood Reporter организират, и рядко ги пропускаме. Ако не знаете за какво става дума, THR събират група актьори, сценаристи, режисьори или други кинопрофесионалисти и крайният резултат е разговор с продължение около един час, в който можете да чуете доста любопитни истории, да се позабавлявате или дори да се разочаровате от някоя звезда.

Неотдавна гледахме „Full Producers Roundtable“, в който участваше Джейсън Блум – освен продуцент на „Бягай“, той е също така основател и собственик на компанията Blumhouse Productions. Когато събралите си продуценти се заговориха за това дали и доколко могат да преценяват колко успешен ще е един филм, преди да излезе по кината, Блум направо ни ядоса с изказването си как никога не знае какъв ще е резултатът в комерсиално отношение.

Каквото и да е мнението ви за филмите на Blumhouse Productions, едно е ясно – Блум знае как да продуцира филми с минимален бюджет, които в крайна сметка изкарват безобразно много пари. Точно това е талантът му, така че да не се прави на интересен. Той е продуцент на филми като „Paranormal Activity“, „The Purge“ и „Insidious“, които да, определено не са шедьоври, но за сметка на това са изключително успешни в боксофиса, така че Блум няма какво да скромничи излишно.

Цялото това излишно излияние е по повод предстоящия „Upgrade“, един от новите филми на Блум, който е написан и режисиран от Лий Уанел („Убийствен пъзел“, „Insidious“) и който също има шанс да се окаже приличен успех без особени претенции. Преди време ви бяхме споменали за проекта, докато още се казваше „Stem“, но сега получаваме първия трейлър и шанс да видим какво са ни подготвили Уанел, Блум и Логан Маршъл-Грийн, когото ще видим в главната роля. Предлагаме ви двете версии на трейлъра – „red band“ и цензуриран вариант, ако по някаква неясна причина предпочитате да пропуснете кървищата.

Upgrade“ вече беше представен на фестивала SXSW и реакциите на критиците и феновете са доста положителни, а и трейлърът изглежда доста забавно и с няколко приятни боя, така че с удоволствие ще го гледаме, когато ни се удаде възможност. Не очакваме много, така че ако действително има чувство за хумор, яки хрумки и пълна липса на претенции, ние ще сме доволни. Дори и Логан Маршъл-Грийн („Прометей“, „The Invitation“) не ни дразни в ролята на Грей – мъж, чиято съпруга е убита по време на обир, в резултат на който той остава парализиран. Шанс отново да се движи (и да отмъсти на престъпниците, превръщайки се в нинджа… почти) му дава „STEM” – експериментален имплант, който да излекува парализата. Вижте и един не особено грабващ плакат.

плакат

Сценарист и режисьор на „Upgrade“ е Лий Уанел, а в главните роли ще видим Логан Маршъл-Грийн, Бети Габриел, Харисън Гилбертсън и други.

Премиерата в САЩ е на 1 юни 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *