marvel-president-1-20180425

След като преди няколко месеца стана ясно, че медийният конгломерат Disney ще закупи 20th Century Fox за скромната сума от 52 милиарда долара, ние останахме със смесени чувства. От друга страна, за по-голямата част от комиксовата фен база това бе сбъдната мечта, тъй като след сделката за „Спайдър-мен”, сега идва ред „X-мен” и „Фантастичната четворка“ също да получат своя дългоочакван „homecoming” в киновселената на Marvel.

В скорошно интервю с The Playlist президентът на Marvel Studios Кевин Фaйги укроти страстите на феновете. Когато бе попитан дали сделката с Fox усложнява Фаза 4 на MCU той отговори:

Не, защото задвижването на сделката ще отнеме време, а завършването ѝ години. Затова няма да повлияе нито на петте филма, които сме обявили, нито на каквото и да е било в близките няколко години. Ние не мислим за това. Съсредоточени сме да направим проектите, които сме обещали. Всеки друг филм, особено за герои, за които все още не притежаваме правата, ще бъде след тях.

Ако съдим по думите му, героите на Fox няма да се докоснат до MCU в близкото бъдеще, което изключва и спекулациите за появата им в една от post-credit сцените на „Отмъстителите: Война без край”

В друго интервю бе обсъдена и съдбата на един не чак толкова известен комиксов герой, а именно Moon Knight. По въпроса дали ще видим героя в MCU Фaйги коментира:

Да, било то след 5, 10 или 15 години. Имаме купища герои, които разглеждаме в нашите офиси.

След очакваната гибел на някои от героите в предстоящите „Отмъстители“ ще бъде интересно да видим кой ще заеме техните места, като нищо чудно Moon Knight да е един от тях, заедно с Капитан Марвел, която предстои да видим в „Captain Marvel“.

Остава и вариантът героят да получи свой собствен Netflix сериал, тъй като мрачната му атмосфера би се вписала перфектно с другите проекти на студиото в лицето на „Darеdevil“ и „The Punisher“.

Ще следим за подробности по проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

    1. Гледайте отмъстителите: Безкрайни войни Пълна филми онлайн Безплатно HD
      Watch or Download Now Here ? 《 http://tinyurl.com/y7lkfz24 》 ☆√