Ако някога сте посещавали нашия сайт и това не е първият ви сблъсък с него, няма как да сте пропуснали факта, че обожаваме фантастиката и особено интересните и нетипични фантастични истории и светове. А точно те са силата и големият плюс на по-малките сай-фай филми – често режисьорски дебюти в киното, направени с малки бюджети, но с много въображение и сърце. Няма да даваме примери, всички се сещате какви заглавия имаме предвид и колко често те се оказват най-доброто в кариерата на съответния млад режисьор, който впоследствие се подлъгва по холивудски предложения за пари и слава и така и не успява отново да оправдае надеждите на феновете.

Разбира се, засега нямаме представа дали „Kin“ ще се окаже от тези наистина качествени и грабващи филми, камо ли как ще се развие кариерата на режисьорите Джонатан и Джош Бейкър, които действително правят дебюта си в пълнометражното кино. Но това, което виждаме в първия трейлър, разпространен от Lionsgate, дава заявка за приятна история, при това най-вероятно с добри актьорски изпълнения от Джак Рейнър („Detroit“, „Трансформърс: Ера на изтребление“), Денис Куейд, Зоуи Кравиц и младия Майлс Труит, както и появи на Джеймс Франко и Кари Куун.

Kin“ разказва за момче на име Илай (Труит), което заедно със семейството си живее в разкъсван от престъпления град в дистопично бъдеще. По-големият брат на Илай (Рейнър) излиза от затвора и се прибира у дома, но бързо се завръща към престъпния живот заради дълг към местен гангстер (Франко). Когато Илай намира загадъчно оръжие, той решава да го използва, за да защити брат си и баща си (Куейд), което ги принуждава да бягат от гангстера, от закона и от странни извънземни войници.

Вижте и официалния плакат на „Kin“, както и няколко снимки от филма.

3T3A4463.CR2 3T3A5477.CR2 6T6A4707.CR2 3T3A6307.CR2 kin-poster-20180427

Режисьори на „Kin“ са Джонатан и Джош Бейкър, които правят пълнометражния си дебют, адаптирайки късометражния си „Bag Man“. В главните роли са Майлс Труит, Джак Рейнър, Денис Куейд, Джеймс Франко, Зоуи Кравиц и Кари Куун.

Премиерата е 31 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *