След като изненада доста хора с неочаквано успешния „Нито звук“, който все още разцепва боксофис класациите по света и у нас (при това с бюджет от 17 милиона), Джон Кразински вече подготвя следващия си филм като режисьор – фантастиката „Life on Mars“, която звучи доста любопитно. Поне не скача моментално на някой блокбастър с огромен бюджет и непрестанни намеси от страна на студиото.

Life on Mars“, в който Кразински този път няма да участва, е екранизация по разказа на Сесил Кастелучи „We Have Always Lived on Mars“ за колония на Марс, отдавна изоставена от Земята. Главният герой е жена, която установява, че може да диша въздуха на Марс и това преобръща живота на всички хора на Червената планета.

Според запознатите Кразински не е бил нает за режисьор на екранизацията – той е прочел разказа и лично се е обърнал към „Platinum Dunes“ и продуцентите на „Нито звук“ Майкъл Бей, Андрю Форм и Брад Фулър. Засега няма информация за сценарист, но като нищо може да е самият Кразински. Предполагаме, че скоро ще се разбере.

Тази седмица научихме още, че се готви продължение на „Нито звук“, защото разбира се, че се подготвя продължение. Paramount Pictures вече са дали зелената светлина и ето какво обяви техният CEO Джим Джианопулос:

Вече работим по продължението. Ако преди пет години ми бяхте казали, че почти ням филм с участието на супер забавния Джим от „Офисът“ ще е хит в Paramount, аз щях да отговоря „значи трябва да започна работа в Paramount“.

Засега няма повече информация кои точно са хората, които работят по „Нито звук 2“ и дали включват Джон Кразински или например сценаристите на първия филм, нито пък знаем някакви подробности за сюжета. Но най-вероятно и студиото още не е измислило тези „подробности“ и тепърва ще се работи по проекта. Ще ви държим в течение, когато има развитие, но засега ни е по-интересно какво ще се получи с „Life on Mars“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments