„Хобит” все още чака зелена светлина

Ако кажем, че филмът адски ни се гледа, няма да бъде достатъчно. Приключенията на Билбо Бегинс винаги са ни били фаворит пред самия „Властелин” – моментът, в който троловете на Билбо правят своеобразното си камео в „Задругата” ни е сред любимите сцени във филма. Но трябва да ви кажем, вече започва да ни омръзна от цялата работа със снима се, не се снима. Всичко се отлага за май. Не. За юни. Не, последно, за септември. Отново не се снима, снима се, но само се отлага за мъничко и т.н. и т.н.

Слава богу, Питър Джаксън хвърля малко светлина в разговор с „Moviefone” и истинските новини са, че на дългоочакваното продължение на „Властелина” (или предисторията, зависи как гледате на нещата) „Хобит” все още не е дадена зелена светлина, тъй като от MGM все още доизкусуряват бюджета. Сценариите на двата филма обаче, са завършени, а те бяха това, което най-много задържаше старта на проекта. Хубаво. Да видим какво ще измислят оттук нататък.

Още една причина, поради която сме недоволни от непрекъснатото забавяне е, че ни се гледа и „Хелбой 3”, а така както вървят нещата за Дел Торо, силно се съмняваме, че това някога ще се случи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *