Следващият филм на Тайка УайтитиJojo Rabbit“ се очертава като един от по-нетипичните и интересни проекти, които ще се снимат тази година – историята за момче, чийто въображаем приятел е Адолф Хитлер, звучи повече от обещаваща, режисьорът не ни е разочаровал досега и наскоро научихме, че Скарлет Йохансон ще участва в една от главните роли. А сега към нея се присъединява колегата ѝ от „Железният човек 2“ и отскоро носител на „Оскар“ за „Три билборда извън градаСам Рокуел и просто нямаме търпение да го видим като „нацист, който ръководи лагер на Хитлеровата младеж“.

Ако описанието на ролята на Рокуел ви изненадва, нека ви припомним сюжета на „Jojo Rabbit“: главният герой е малко момче, което мечтае да стане част от Хитлеровата младеж и чийто въображаем приятел е самият Хитлер (Уайтити, който със сигурност ще направи отлична роля). Един ден момчето научава, че майка му (Йохансон) укрива еврейско момиче на тавана им, и разбира се, първата му реакция е, че трябва да се отърве от нея. Засега не сме наясно как точно ще се намеси героят на Рокуел и колко голяма ще е ролята му, но се надяваме скоро да получим официален синопсис и още малко инфо за филма – все пак снимките се очаква да започнат съвсем скоро.

Донякъде „Jojo Rabbit“ ни напомня на „What We Do in the Shadows“, който всъщност ни запозна с Уайтити, и ако между двата филма има каквито и да е прилики – като тон или дори само като качество – ние ще сме безкрайно щастливи. Също така, намираме новината за присъединяването на Сам Рокуел за чудесна – винаги сме били негови фенове и много ни радва дори когато участва в не особено качествени филми (какво да се прави, всички имаме сметки за плащане).

Както споменахме, очаква се снимките на „Jojo Rabbit“ да започнат още тази пролет (по наши сметки това означава всеки момент), така че се надяваме на още подробности около проекта в най-скоро време.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *