„Paranormal Activity 3”

Имаме чувството, че беше едва вчера, когато ви представихме първия трейлър на втория филм, а вече е време и за третия.

След като „Paranormal Activity 2” беше едновременно паралелна история, продължение и предистория, този път става дума за класическа предистория (или поне така изглежда от трейлъра), в която ще научим каква е тайната, криеща се зад злата сила (или зад активността, както е според рекламното изречение в оригинал) тормозеща двете сестри Кейти и Кристи.

http://www.youtube.com/watch?v=srVMVho3w_c

Честно казано не сме доволни, ама никак. Причината е в глупавия и изтъркан до немай-къде призрачен силует, който се появява на края на трейлъра (да не говорим пък, ако наистина вземе да се окаже духът на „Bloody Mary“ – когато бяхме малки ние й викахме Дама Пика) и който разваля едно от най-яките неща в първите два филма, а именно това, че в нито за момент нямахме някакво персонифициране или рационализиране и обяснение какво точно тероризира двете семейства.

Точно този елемент беше в основата на страхотната и плашеща атмосфера на предишните филми и ни се струва, че по този начин ще я загубим. Все пак, надяваме се да грешим, защото въпреки че не блестят с абсолютно нищо, първите два филма ни допадат и бихме искали третият да не разочарова тотално.

Режисьори на „Paranormal Activity 3” са Хенри Джуст и Ариел Шулман („Catfish”).

Премиерата е на 21 октомври 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *