Отразявали сме няколко пъти предстоящия филм „How To Talk To Girls At Parties” на Джон Камерън Мичъл, чиято премиера беше миналата година на фестивала в Кан, където за съжаление не получи особено положителни ревюта, но това не може съвсем да ни откаже. Най-вече заради прелестното женско присъствие, но и заради любопитната история. Още повече като видим логото на компанията A24 в началото на чисто новия трейлър. Преди него обаче ви предлагаме един официален синопсис, в случай, че сте пропуснали тийзърите и първия трейлър, които сме споделяли до момента.

В основата на пънкарската история е разказ на Нийл Геймън от 2006 година, а филмът ще се завърти покрай Ел Фанинг, която влиза в ролята на извънземна бунтарка, която се влюбва в британски младеж (Алекс Шарп) и се запалва по лондонската пънк сцена. Новооткритото чувство за човечност я поставя в конфликт с лидерката й, изиграна от Никол Кидман.

От тази реклама определено виждаме къде може би са се объркали нещата. Не ни допадат особено някои от шегите и като цяло тонът на филма е доста несериозен, което може да се окаже и весело за някого, но със сигурност не е предназначен за нас. Колкото и прекрасно да ни звучеше на теория комбинацията от извънземни мадами и пънк музика. Премиерата на „How To Talk To Girls At Parties” ще е по някое време това лято.

Никол Кидман силно напомня Джаред на Дейвид Боуи.
Никол Кидман силно напомня героя Джарет на Дейвид Боуи от „Лабиринт“.

screen-shot-2018-04-03-at-9-19-07-am

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *