It’s time to get back to being Incredible.

Вчера Disney и Pixar разпространиха първия официален трейлър (предишната реклама не се води трейлър, а Olympics Sneak Peek) на очакваното цели четиринадесет години завръщане на Боб, Хелън и останалите членове и приятели на феноменалното им семейство. Режисьор на „Феноменалните 2“ отново е Брад Бърд, а историята този път предлага смяна на ролите – съдбата на света е поставена в ръцете на Еластина, докато г-н Феноменален трябва да поеме домашните задължения и да се грижи за децата.

Повече подробности за сюжета на филма може да откриете по-долу, въпреки че трейлърът е достатъчно ясен в това отношение. Представяме ви го в два варианта – в оригинал и дублиран на български.

Ще се повторим, но наистина го мислим. Личи си, че „Феноменалните 2“ не е просто изсмукано от пръстите продължение, просто в името на това да има продължение (и да се изкарат пари), а зад него има идея и интересни теми, които са изключително релевантни на времето, в което живеем в момента. И отново, това не е просто филм за супергерои, а най-вече за проблемите и отношенията в едно колкото „феноменално“, толкова и напълно обикновено семейство. Нямаме търпение да го гледаме.

Ето и обещания подробен синопсис, а веднага след него може да видите и няколко нови плаката.

Във „Феноменалните 2“ супергеройството все още е в нелегалност, но мистериозният бизнесмен Уинстън Дийвър е твърдо решен да възроди предишния статут на семейството. Той обаче проявява повече интерес към Еластина, отколкото към нейния съпруг. И тъй като Джак-Джак е все още бебе, някой трябва да остане вкъщи и да се грижи за него, за да контролира отблизо развитието на суперспособностите му, които избухват със страшна сила. Задача, която г-н Феноменален приема доста неохотно.

Докато Хелън хвърчи с мотора си по геройски задачи, Боб се опитва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори срещу умората, предизвикана от неспирните домакински задължения и непрекъснато четене на детски книжки. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и верните им съюзници Мразон и Една Мода трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, макар и всички да са феноменални.

плакат the-incredibles-2-poster-3-20180414 incredibles_two_ver11_xlg

Incredibles_2_Poster_BG

Сценарист и режисьор на „Феноменалните 2” („Incredibles 2”) е Брад Бърд („Железният гигант“, „Рататуи“, „Феноменалните“). В оригинал ролите озвучават Крейг Т. Нелсън, Холи Хънтър, Сара Вауъл, Хък Милнър, Самюъл Л. Джаксън, Боб Оденкърк, Катрийн Кийнър, София Буш, Джонатан Банкс, Изабела Роселини и др.

Българската премиера на филма е 15 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *