Warner Bros. представиха нов трейлър на „Бандитките на Оушън“ („Ocean’s 8”) – подготвяният от Гари Рос изцяло женски спиноф за сестрата на Дани Оушън (Джордж Клуни) от трилогията „Бандата на Оушън“ на Стивън Содърбърг. Рекламата не предлага абсолютно нищо различно от това, което вече видяхме в първия трейлър, така че ако търсите нещо, което все още не сте видели и на което разчитате да ви убеди, че филмът ще си заслужава, поне според нас няма да го откриете тук.

Припомняме, че в центъра на историята на „Бандитките на Оушън“ е Деби Оушън (Сандра Бълок) – сестрата на Дани, която излиза от затвора и започва да планира обира на безценна огърлица, по време на известната Мет Гала в Ню Йорк. За целта ѝ трябва екип, който включва още седем колоритни жени, в изпълнение на Кейт БланшетСара ПолсънРианаАн ХатауейХелена Бонъм КартърМинди Калинг и Нора Лъм (известна като Окуафина).

Вижте новия трейлър.

Както казахме в началото, този трейлър не успява да предложи нищо различно от първия и в резултат продължаваме да сме умерено скептични за „Бандитките на Оушън“, като най-голямата причина, заради която бихме го гледали, са главните действащи лица (не всички, но по-голямата част от тях). А най-голямото ни разочарование е, че като стил и атмосфера филмът (поне съдейки по рекламите) прекалено много прилича на трилогията на Содърбърг, а ни се искаше да видим нещо със своя собствена идентичност.

В допълнение ви предлагаме няколко кратички видеа, които се появиха вчера, за да анонсират предстоящия дебют на горния трейлър. Те представят отделните героини във филма и актрисите, които ги изпълняват.

Режисьор на „Бандитките на Оушън“ („Ocean’s 8”) е Гари Рос, който е и сценарист наравно с Оливия Милч, а продуценти са Стивън Содърбърг, Джордж Клуни и Сюзън Екинс. В ролите са Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Минди Калинг, Окуафина, Мат Деймън, Ричард Армитидж. Оливия Мън, Дакота Фанинг, Кейти Холмс, Джеймс Кордън, Карл Райнър и др.

Премиерата е 8 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *