Преди месец ви съобщихме, че докато се чака финалният избор за режисьор на „Бонд 25“, Дани Бойл няма никакво намерение да стои без работа до телефона и подготвя комедия по сценарий на Ричард Къртис. За съжаление, все още нямаме никаква информация за сюжета на филма (освен това, което вече знаехме – действието ще се развива през 60-те или 70-те години на миналия век и ще има някаква музикална тема или аспект) и дори нямаме официално заглавие.

За сметка на това, актьорският екип започва да се попълва и нищо чудно – според запознати Universal и Бойл искат снимките да са това лято и не остава много време за събиране на каста. Засега потвърдени са Лили Джеймс, която последно ни зарадва в „Зад волана“ и „Най-мрачният час“, и Химеш Пател, а според най-новата информация Кейт МакКинън в момента преговаря и вероятно съвсем скоро ще се присъедини към тях.

За съжаление, най-голямата кинороля на МакКинън до този момент е в „Ловци на духове“, който не само беше огромно разочарование, но и нейната роля в частност беше доста безумна. За тези, които са гледали МакКинън в „Saturday Night Live“, е ясно, че тя може много, ама много повече и ние сме сигурни, че под режисурата на Бойл и със сценария на Къртис този път положението ще е доста по-различно.

Както обичаме да казваме, „под режисурата на Дани Бойл и ние ще сме добри актьори“. Разбира се, има и пълни дървета, които не се справят даже и с качествен режисьор, но на този етап не виждаме такива в проекта на Бойл и Къртис. Ще продължаваме да ви държим в течение с развитието и съвсем скоро очакваме още новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. МакКинън скоро трябва да я видим дали се подобрила в киното в The Spy Who Dumped Me, макар че като гледах трейлъра – едва ли. Но кой знае, стават чудеса. А Лили е готина, подкрепям да я виждаме по-често, въпреки че чисто актьорски нещо не ме впечатлява особено.

    1. Стигна ли до Trust (ако изобщо ти е представлявал интерес to begin with) и ако да, какво ще кажеш? Аз съм умерено разочарован.