Отдавна бяхме забравили за фантастиката на Дъг ЛаймънJumper“ от 2008 г. с Хейдън Кристенсен, Джейми Бел и Рейчъл Билсън и сме сигурни, че и при вас е така – филмът ужким трябваше да е началото на франчайз, но не достигна успеха, на който студиото се надяваше и планираното продължение така и не се случи (което не беше разочарование за никого). Сега, 10 години по-късно, Лаймън прави своеобразно завръщане към вселената на „Jumper“ и книгите на Стивън Гулд със сериала „Impulse“, който сме споменавали, когато за първи път беше обявен и чийто първи трейлър можете да видите по-долу.

Но първо малко повече информация – „Impulse“ разказва за 16-годишно момиче (Мади Хасон), която установява, че има свръхестествени сили и това допълнително усложнява живота ѝ. Миси Пайл, Енука Окума и Даниъл Маслани също участват, но засега не знаем никакви подробности за техните роли или дори колко са големи. Първият тийзър изглежда доста типично тийнейджърски, но със значително повече атмосфера от „Jumper“, така че ако си падате по комбинацията от „young adult“ и „суперсили“, „Impulse“ може да се окаже точно това, което търсите.

Не сме сигурни каква точно ще е връзката с първия филм, но честно казано, не ни вълнува много. Книгата, по която „Impulse“ е създаден, разказва за дъщерята на Дейвид и Мили (героите на Кристенсен и Билсън), но дали и в сериала ще е така, засега не знаем и официалният синопсис по-долу не предоставя особено много информация.

В предстоящата драма на YouTube Red „Impulse“ 16-годишната Хенриета „Хенри“ Коулс е аутсайдер в градчето, където току-що се е преместила. С много проблеми и без никакви приятели, тя е дръпната и изолирана, но всичко се променя, когато травмиращ сблъсък отключва нещо в Хенри и тя открива свръхсила, която не може да контролира.

Impulse“ е сериал на YouTube Red и ще бъде достъпен за абонираните за стрийминг услугата. Режисьор на първия епизод е Дъг Лаймън, а премиерата на всичките 10 епизода ще е това лято.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Филма Jumper много беше ми харесал и този сериал изглежда добре но като видях YouTube Red имам чувството че ще има само 1 сезон 🙁