Тук се включваме накратко, колкото за да отбележим конкретна информация за новия „Терминатор“, толкова и за да изкажем недоумението си от факта, че този филм се случва, че и с участието на Джеймс Камерън, който вместо да си гледа „Аватар“-ите, се занимава с глупости (между другото, още не сме му простили, че „endorse“-на трагедията „Терминатор: Генисис”, която отбеляза най-ниската точка на и без това зациклилия франчайз).

По същество, в интервю за TheArnoldFans Арнолд Шварценегер, който се завръща в ролята на емблематичния терминатор, споделя:

Ще започнем да снимаме „Терминатор 6“ през юни до средата на октомври. Нямам търпение да се завърна като T-800. Ще бъде страхотно с Тим Милър като режисьор и Джим Камерън, който в известна степен супервайзва цялото нещо.

Принципно не вярваме 100% на актьорски изказвания, особено за подобна информация, но в случая Арнолд Шварценегер е съществена част от проекта и можем да му имаме доверие (макар че се надяваме да греши и филмът да не види бял свят).

Припомняме, че новият „Терминатор“ се очаква да бъде директно продължение на „Терминатор 2: Денят на Страшния съд“ и в него освен Арнолд като терминатор, се очаква да се завърне и Линда Хамилтън като Сара Конър. Режисьор ще бъде Тим Милър („Deadpool”), по сценарий на Дейвид Гойър („Черният рицар”, „Човек от стомана)Джош Фридман („Хрониките на Сара Конър“), Били Рей („Игрите на глада“, „Капитан Филипс“) и Джъстин Роудс („Grassroots“). Идеята е на Джеймс Камерън.

Премиерата се очаква през 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Лично за мен, много трудно може да се надскочи или дори направи нещо толкова емблематично като втория Терминатор – след онзи тотално ненужен и абсурден последен филм от поредицата, вече подхождам доста скептично към бъдещи проекти от тази вселена. Ако поставя в една равнина Rise of the Machines, Salvation & онзи-последния-който-не-искам-да-назовавам, първите два са направо качествено забавление, колкото и да бяха по-слаби от оригиналните Терминатори на Камерън 🙂

  2. Аз не искам да надскочи, а да се доближи. Ясно е, че няма как да го надскочи .Единственият шанс е, Камерън ако е свършил дотогава с Аватарите. И реши да участва дейно в процеса

  3. Не съм много съгласен с тези, които не харесват петият филм. Аз го гледах 2 пъти и първият път ми се стори наивен. Обаче мина време и реших да го гледам отново (този път изтеглен на флашка, на TV-то – без да се „гърча оцъклен пред екрана на компа“ и с по-добро качество на звука и картината) и за мое голямо учудване ми хареса много. Мисля, че филма си заслужава. Просто е направен за хора притежаващи добра обща култура и развито въображение, с които да схванат иначе трудни за обяснение сцени и изказвания в кадрите ( и заставам твърдо зад думите си ; ). Най-вече е създаден за ценителите на франчайзът.