След разочарованието „Терминатор: Генисис” почти бяхме вдигнали ръце от всякакви опити за завръщане в света на Скайнет. Особено нелепото подхвърляне за евентуално продължение, което умря още в зародиш, като дори Емилия Кларк и Джай Кортни не пожелаха да продължават с унижението. Очаквахме да се появи новина относно шестия вече филм от поредицата, но не очаквахме, че има какъвто и да е шанс да бъдем заинтригувани.

Вчера обаче стана ясно, че самият Джеймс Камерън ще се заеме с наглеждането на продукцията, като желанието му е на режисьорския стол да седне Тим Милър („Дедпул”). Според Deadline Камерън ще получи правата за поредицата през 2019, така че не е изненадващо желанието му да държи изкъсо следващия филм. Не е ясно каква точно ще бъде ролята му, но със сигурност няма да режисира (логично, след като вече се е ангажирал с четири Аватар филма).

Терминатор 2

Няма да крием, че въпреки цялата скептичност, откриваме наченки на надежда в разгромените ни от разочарование сърца. Интересно дали ни очаква продължение, римейк или рибуут и къде точно ще се вмести във времевия континуум новата история. Не е ясно и дали Арнолд Шварценегер ще се завърне към култовия образ.

Доволни сме от новината и стискаме палци най-накрая да се появи адекватен Терминатор филм. Междувременно може да хвърлите едно око на дискусията ни, посветена на поредицата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Камерън най-накрая влиза в час! Аман от сините меки китки :))

  2. Вчера видях, че под неговото ръководство, като продуцент снимат ,,Battle Angel“. От лятото започва да режисира ,,Аватар“ продълженията. От 2019 ще възражда ,,Терминатор“. След 5-6 години почивка се е захванал с работа 🙂