Хобит

Повече от седмица не сме писали нищо за „Хобит: Неочаквано пътешествие”, което само по себе си е новина, но честно казано не ни се пишеше за съдебни искове („Tolkien Estate” съдят продукцията за права върху дигитален мърчъндайзинг и онлайн слот машини), както и за обвиненията от страна на PETA за нехуманно отношение към 27 животни, използвани във филма. Освен това, телевизионните спотове ни дойдоха малко в повече.

Сега обаче се включваме с един 7-минутен „фенмейд” трейлър, в който в хронологичен ред (спрямо историята) са включени кадри, които са се появявали като реклама на филма. Макар и тези 7 минути да не могат да се мерят с умопомрачителните 25, които видяхме от „Невероятният Спайдър-мен”, това пак си е сериозно количество материал и е олицетворение на дразнещата нова мода в рекламата да се показва прекалено много от филма и така да ни се издава почти всичко по-важно от сюжета.

Но! Предвид грандоманщината на Джаксън, изразена в превръщането на относително мъничкия роман във филмова трилогия и конкретното времетраене на „Хобит: Неочаквано пътешествие”, тези 7 минутки са като скромно ТВ спотче.

Премиерата на „Хобит: Неочаквано пътешествие” е 14 декември 2012.

Повече за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *