Мелиса Макарти го раздава драматична
Мелиса Макарти го раздава драматична

Да започнем с това, че както доста други комедийни актьори преди нея, и Мелиса Макарти е решила да се пробва в малко по-драматична роя. За целта тя е избрала „Can You Ever Forgive Me?“ – вторият режисьорски проект на Мариел Хелър, която привлече вниманието върху себе си с чудесния си дебют „The Diary of a Teenage Girl“.

Can You Ever Forgive Me?“ разказва действителната история на Лий Израел – писателка и биограф на популярни личности, като Катрин Хепбърн, Талула Банкхед, Есте Лаудер и Дороти Килгалън. След като последната ѝ книга се превръща в провал, Израел преживява тежка професионална криза, в следствие на което открива нов начин да изкарва прехраната си с писане – като фалшифицира писма от известни автори.

Трейлърът на „Can You Ever Forgive Me?“ беше представен миналия петък, лично от режисьорката Мариел Хелър по повод „Female Filmmaker Friday” на  Entertainment Weekly. Вижте го.

Честно казано, филмът ни изглежда приятен, но не очакваме да бъде нещо наистина специално, нито дори да е на нивото на споменатия по-горе дебют на Мариел Хелър. Ще го гледаме най-вече за да видим как се справя Мелиса Макарти в драматична роля. Съдейки по трейлъра ѝ се получават нещата, което ни дава надежда за дългоочаквания от нас куклен noir „The Happytime Murders” – комедийният стил на Макарти никак не ни се връзваше с концепцията на проекта, на ако тя ни предложи изпълнение, близко до това тук, има шанс филмът да не бъде разочарование.

Вижте и един тийзър постер.

Can You Ever Forgive Me?

Режисьор на „Can You Ever Forgive Me?“ е Мариел Хелър („The Diary of a Teenage Girl“), а сценарият е дело на Никол Холфсенър и Джеф Уайти, по мемоарите на Лий Израел. В ролите са Мелиса Макарти, Ричард Е. Грант, Джейн Къртин, Доли Уелс, Ана Девир Смит и др.

Премиерата е 19 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *