Направо се изненадваме, че в тази епоха на продължения, предистории, нови адаптации, рибути и какво ли още не, чак сега пишем за завръщане към света на любимото на толкова много фенове семейство Сопрано – според най-новата информация създателят на сериала Дейвид Чейс подготвя предисторията „The Many Saints of Newark“, при това за кино. Действието ще се развива през 60-те години на миналия век, по времето на бунтовете в Нюарк, когато чернокожите и италианските гангстери са във война.

Няма да ви обясняваме колко популярен и важен за телевизията беше „Семейство Сопрано“, ще кажем само, че се надяваме този филм да не разочарова. Засега знаем само, че Чейс няма да е режисьор, но като продуцент ще участва в избора на такъв – надяваме се да намерят наистина подходящия човек. На този етап единствената информация е, че Чейс и Лорънс Конър са автори на сценария и се очаква герои от оригиналния сериал да се появят (предположенията са за бащата на Тони Сопрано например, но засега няма яснота).

New Line Cinema ще продуцират и очевидно възнамеряват да се възползват от все още продължаващата популярност на вече класическия сериал на НВО. Ето какво казва и шефът на Warner Bros. Pictures (собствениците на New Line) Тоби Емерих:

Дейвид е майстор на разказа и ние, както и колегите ни в НВО, сме ужасно развълнувани, че реши да се върне към вселената на Сопрано и да я разшири с кинофилм.

Да се надяваме, че наистина след като Дейвид Чейс е замесен, крайният резултат няма да обиди оригинала – знаем, че доста фенове не биха си и помислили да гледат филма, ако Чейс не участва под някаква форма. Сега е особено важно кой още ще се включи към екипа – пред и зад камерата. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *