Оказа се, че когато сме писали новината за първия трейлър на „The Titan“, Netflix вече са били закупили правата за световното му разпространение и в резултат фантастичният трилър ще се появи в стрийминг платформата още следващия петък, 30 март. В тази връзка получаваме и нов трейлър на филма, който да се опита да ни убеди, че гледането му ще си заслужава. Нас ако питате, трудна задача.

The Titan“ е дело на Ленарт Ръф и разказва историята на Рик Янсен (Сам Уортингтън) – пилот от военновъздушните сили, който взема решение да участва във военен експеримент (предвождан от героя на Том Уилкинсън), целящ да трансформира малцина избрани в суперчовеци, които ще могат да оцелеят в негостоприемните условия на Титан. В началото експериментът изглежда успешен и Рик се превръща в свръхчовек, но също така наяве изскачат смъртоносни странични ефекти, които заплашват живота на Рик, съпругата и семейството му, както и самото човечество.

Струва ни се, че този трейлър е една идея по-добър от предишния, но уви, не успява да разсее усещането за евтинийка. Но както казахме и миналия път, не е голяма драма – понякога има нужда и от подобни филми. Ще се жертваме и ще му хвърлим едно око заради любовта ни към жанра. И ние сме хора и мазохизмът не ни е чужд.

Режисьор на „The Titan“ е Ленарт Ръф, по сценарий на Араш Амел и Макс Хъруиц. В ролите са Сам Уортингтън, Тайлър Шилинг, Том Уилкинсън, Агнес Дийн, Натали Еманюел, Ноа Джуп, Кори Джонсън, Наоми Батрик, Александър Йованович, Натали Поза, Диего Бонета и др.

Премиерата е 30 март по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *