Режисираната от Андърс Уолтър едноименна екранизация на комикса „I Kill Giants“ на Джо Кели и Дж. М. Кен Нимура ни грабна още с първия си трейлър, обещаващ качествена комбинация от приключенско фентъзи със сериозна драматична „coming-of-age“ история, в стила на прекрасния „Часът на чудовището“. Тези „обещания“ бяха надградени и от първите изключително позитивни отзиви за „I Kill Giants“ от фестивала в Торонто, което затвърди положителните ни усещания за филма и желанието ни да го гледаме.

I Kill Giants“ разказва историята на Барбара Торсън (Мадисън Уолф) – тийнейджърка, която заменя тежката действителност в училище и у дома с фантастичен свят, в който се бори със зли гиганти. С помощта на новата ѝ приятелка София (Сидни Уейд) и училищния съветник (Зои Салдана), Барбара се научава да се изправи срещу страховете си и да се пребори с гигантите, които застрашават света ѝ.

Във връзка с предстоящата премиера на филма в края на другата седмица, Collider представиха клип, който показва една от битки на Барбара със страховит гигант. Вижте.

Както и първия трейлър и този клип ни изглежда страхотно, а след като вече имаме и споменатите по-горе отлични отзиви, сме спокойни, че и историята на „I Kill Giants“ също е на ниво и наистина нямаме търпение да гледаме филма. За съжаление обаче, по всичко изглежда, че няма да можем да го видим на голям екран.

В добавка вижте и един вече остарял постер, който сме пропуснали да отбележим.

плакат

Режисьор на „I Kill Giants“ е Андърс Уолтър, а сценарист е Джо Кели, който заедно с Дж. М. Кен Нимура е създател на оригиналния комикс. В главните роли са Мадисън Уолф, Зои Салдана, Сидни Уейд и Имоджен Путс.

Филмът ще се появи в кината и на VOD и Digital HD на 23 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *