В коментара ни към предишния трейлър на „Rampage: Унищожителите“ на Брад Пейтън споменахме, че „шегиците“ упражняват дори по-голямо насилие над сетивата ни от бомбастичния, „ridiculous“ екшън. Въпреки това се радваме, че ги има, защото ако подходът към подобна нелепа концепция беше сериозен, нещата наистина щяха да бъдат болезнени. Просто ни се искаше хуморът и закачките да са на една идея по-високо ниво и да са в съзвучие с харизмата и комедийния усет на звездата на филма Дуейн Джонсън. Нещо, което се случва в най-новото промо на филма.

Преди да видите рекламата припомняме, че „Rampage: Унищожителите“ е вдъхновен от едноименната видео игра от 80-те и разказва за Дейвис (Джонсън) – приматолог, който има специална връзка с невероятно интелигентна среброгърба горила на име Джордж, която след генетичен експеримент се превръща в гигантско бушуващо чудовище. Но това не е всичко, още няколко генетично модифицирани хищника се вихрят на свобода, сеейки разруха, и Дейвис се хвърля в центъра на битката не само за да „спаси света“, но да спаси и убийствения звяр, който някога е бил най-добрият му приятел…

Неслучайно този човек е най-голямата звезда в момента. Ама да не задълбаваме и да не се прехласваме излишно, защото все пак не става дума за някакво „откровение“.

Продължаваме с останалите новости около „Rampage: Унищожителите“, които включват поглед към книгата „The Art and Making of Rampage“, посветена на създаването на филма, която освен страхотни концептуални рисунки на зверовете, предлага и интересни подробности от творческия процес като например защо Джордж е албинос, използването на езика на знаците за комуникация и има ли ролята науката в подобна история.

art-of-rampage-cover-1 art-of-rampage-image-3 art-of-rampage-image-dwayne-johnson art-of-rampage-image-1 art-of-rampage-cover-2

И накрая завършваме с няколко постера на филма, които дебютираха, откакто последно писахме за него. Вижте.

rampage_ver5_xlg rampage_ver4_xlg rampage_ver3_xlg rampage_ver2_xlg

Режисьор на „Rampage: Унищожителите“ („Rampage“) е Брад Пейтън („Сан Андреас“). В ролите са Дуейн Джонсън, Наоми Харис, Малин Акерман, Джефри Дийн Морган, Джо Манганело, Джейк Лейси, П. Дж. Бърн и др.

Премиерата е 20 април 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Абе има харизма пича, може да е дърво, ма харизматично дърво.
    И за филмите в които участва, не се иска кой знае каква квалитетна школовка.
    Тъмбс ъп

  2. Преди 20 години с удоволствие бих гледал тоя филм… проклето ЕГН 🙁