Играта приключи, благодарим на всички участници! „Крадецът на орхидеи“ на Сюзън Орлийн печелят:

Донка Чолакова
Десислава Александрова

Честито!

Представител на издателство „Сиела” ще се свърже с тях, за да уточнят как да получат наградаите си.

Издателство „Ерове“ продължават да разширяват своята посветена на странни културни практики и явления, изключително интересна поредица „Cabinet of Curiosities”, част от която са чудесните „Дивашка жътва“ на Карл Хофман и „Змията и Дъгата“ на Уейд Дейвис. Най-новото заглавие, което влиза в престижната селекцията, е световният бестселър „Крадецът на орхидеи“ на Сюзън Орлийн, послужил за вдъхновение на наградения с „Оскар“ отличен филм на сценариста Чарли Кауфман и режисьора Спайк Джоунз „Адаптация“.

Крадецът на орхидеи“ е забележителен, забавен и завладяващ разказ за една невероятна обсесия. Решен да клонира застрашено растение – много рядката “Орхидея призрак” (Polyrrhiza lindenii) – изключително ексцентричният и странно привлекателен мъж на име Джон Ларош води Орлийн на незабравима обиколка из малко познатата американска субкултура на продавачите на растения. Действието се развива в блатата на Флорида и извън тях, където се срещаме още с индианците семиноли, които помагат на Ларош и закона, който се бори с него. В края Орлийн, както и читателят ще придобият много по-голямо уважение към решителността на аутсайдера Ларош и ще открият нова завладяваща дефиниция за страст.

Заедно с издателство „Ерове“ даваме възможност на двама от вас да спечелят романа „Крадецът на орхидеи“ на Сюзън Орлийн,. За да участвате в томболата, която ще определи победителите, трябва да отговорите правилно на въпроса по-долу:

крадецът на орхидеи на сюзън орлийн,.

Кой от актьорите в „Адаптация“ получава „Оскар“ за ролята си във филма?

а) Брайън Кокс
б) Мерил Стрийп
в) Крис Купър
г) Никълъс Кейдж

Верен отговор и координати (иметелефонград) за обратна връзка можете да изпращате до 14 февруари (включително) на адрес [email protected]!

Не публикувайте вашия отговор или координати в коментарите!

корица на крадец на орхидеи

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *