В края на миналата година се запознахме с „Gringo“, дело на режисьора Наш Еджъртън („The Square“) и сценаристите Антъни Тамбакис и Матю Стоун, който, изненадващо за нас, се оказа комедия. Както споменахме и тогава, когато чуем имена като Дейвид Ойелоуо, Чарлийз Терън, Джоел Еджъртън, Шарлто Копли, Аманда Сейфрид и Танди Нютън в комбинация със сюжет, свързан с наркотици, наемници, мексикански наркобосове и Агенцията за борба с наркотиците (DEA), просто си представяме друг, доста по-сериозен тип филми.

Преди два дни Amazon Studios и STX Films представиха нов трейлър на „Gringo“, който е cut down версия на първия и затвърждава усещането ни, че тонално филмът ще е „all over the place“ и основна причина, заради която бихме му хвърлили едно око, е да видим как актьорите, които по принцип сме свикнали да гледаме в по-сериозни драматични роли, се забавляват с подобна история.

Ако не ви е станало достатъчно ясно от трейлъра, филмът разказва историята на Харолд Сойнка (Ойелоуо) – възпитан американски бизнесмен, който е изправен пред фалит и принуден от шефовете си да отиде в Мексико и лично да предаде нова формула за революционно хапче на основата на марихуана. Заради сенчестите дейности на своите работодатели обаче, той е отвлечен от мексикански наркокартел и се оказва въвлечен в опасна конспиративна схема, в която се включва и Агенцията за борба с наркотиците.

В добавка вижте и поредица character постери.

плакат gringo_ver4_xlg gringo_ver7_xlg gringo_ver8_xlg gringo_ver5_xlg gringo_ver9_xlg gringo_ver3_xlg gringo_ver2_xlg

Режисьор на „Gringo“ е Наш Еджъртън („The Square“), по сценарий на Антъни Тамбакис и Матю Стоун. В ролите са Дейвид Ойелоуо, Чарлийз Терън, Джоел Еджъртън, Шарлто Копли, Аманда Сейфрид, Танди Нютън и др.

Премиерата е 9 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Само заради Терон и Коупли си заслужава да си причиниш тоз брейн демидж