В отчаян опит да направят сайта по-вълнуващ за българската аудитория преди година редакторите прибегнаха до силите на мрака и изпратиха специални кореспонденти в Рио де Жанейро, където понастоящем пребивава великата Мадам Лазонга – единственият кино астролог във Вселената Предлагаме ви прогнозата й за този месец:

Овен

Възможно е да се сблъскате с нетолерантност от страна на околните и това най-вероятно ще ви изкара извън релси. От друга страна вашата искреност ще е и нещото, с което ще печелите симапатията на хората и ще намирате съмишленици. Главата ви е в облаците през по-голямата част от месеца, извлечете максимума от засиленото си въображение – записвайте сънищата и размислите си. Какви са вашите надежди, какво искате да се промени в света и каква е вашата роля в промяната? Развивайте вашите теории, без да налагате мнението си, не всички са като вас.

Препоръчителни филми:„Lady Bird”, „Каквото дойде

"Lady Bird"
„Lady Bird“

Телец

Много страсти ви очакват, този месец ще блестите! Ще ви хвалят, но е важно да не се възгордявате и да не се държите арогантно. Интересът от противоположния пол е засилен, така че изборът ще е труден. От много изобилие може да се озовете в незавидната ситуация да давате обяснения или да връщате дарове. Ще просперирате с помощ от приятел, погрижете се да върнете услугата или да покажете благодарността си не само на думи. Интимната ви връзка ще се задълбочи или ще намерите някой, с когото комуникирате на душевно ниво.

Препоръчителни филми: „Мостовете на Медисън”, „Еди Орела

„Мостовете на Медисън”
„Мостовете на Медисън”

Близнаци

Разбрахте ли, че думите имат стойност и енергиен заряд? Както винаги прекалявате с философстването, но този път може наистина да стигнете до важен за вас извод. Продължавайте да дълбаете, прозрението ще осени най-търпеливите от вас. Ще имате доста работа и съвсем няма да ви е скучно, но се пазете от „прегряване“. Този месец сте готови да последвате любимия и в огън, и в лед – внимателно да не го стреснете с вашата самоотверженост. Ваш колега и приятел ще каже добра дума за вас на шефа или на друга авторитетна фигура.

Препоръчителни филми:„The Words”, „The General

"The General"
„The General“

Рак

Погрижете се за дълговете си в материален и емоционален смисъл. Какво за вас значи думата „стойност“? Уязвими сте и в това няма нищо лошо, но избягвайте драматизирането, стойте далеч от хора, които ви натоварват. Ще ви привлича чуждото, екзотиката и окултизмът. Угаждайте на любопитството си, защото срещите с непознати ще ви донесат полезна информация или материални облаги. Прочистващите процедури и подреждането на дома ще ви се отразят освежаващо. Освободени от емоционалните товари, ще имате енергия да творите.

Препоръчителни филми: „Don Jon”, „Индиана Джоунс и храмът на обречените

„Don Jon”
„Don Jon”

Лъв

След като получихте важно прозрение през миналия месец, сега фокусът ви се измества, но от какво наистина се нуждаете не ви е ясно. Тъкмо щом намерите някой достоен кандидат за вашето сърце, се оказва, че не покрива всички критерии. Когато говорят вашите страхове, намерете занимание, което да ви изважда от тези мисли – месецът е идеален да се захванете с артистичното си хоби. От вас се иска да се научите да се доверявате, започнете с нещо по-лесно, като например да помолите за съвет. Наслаждавайте се на развитието на взаимоотношенията без да се интересувате от крайния резултат.

Препоръчителни филми: „Какво искат жените”, „Най-мрачният час

„Най-мрачният час”
„Най-мрачният час”

Дева

Темите при вас този месец преливат някак странно от здраве към любов. Какво за вас е здравословна връзка? Тялото ви получава ли необходимата грижа и внимание? Все още имате много заблуди в сферата на взаимоотношенията. Ако емоциите ви объркват, то тялото никога не лъже, вслушайте се в него. Организирайте купони вкъщи или отидете на гости на някой приятел. Ще имате възможност да провеждате стойностните дълги разговори, за които жадувате от толкова време. Домакинската работа ще ви се отдава с лекота.

Препоръчителни филми: „Апартаментът”, „Токийска история

apartment_026pyxurz
„Апартаментът”

Везни

Сега е моментът да се впуснете в дебрите на изкуството както тъй обичате! Префиненият ви вкус има нужда от качество, ще бъдете по-чувствителни към фалша и ще изпитвате истинска жажда за естетика. Избирайте да посещавате такива събития, които се отличават с дълбочина и смисъл. Самочувствието ви е завидно, само внимавайте хапещият тон да не ви вкара в ожесточени битки, поставяйте си граници. Обградете се с хора, които имат заряд и са по детски непринудени. В края на месеца си почивайте, ходете на спа и не претоварвайте черния дроб, възможни са алергични реакции.

Препоръчителни филми: „Жажда за живот”, „Младост

„Младост”
„Младост”

Скорпион

Мечтаете ли си за домашен уют? От вас зависи да направите от дома си свой собствен оазис на спокойствието, така както вие го разбирате. Заредени сте с много енергия, но сте склонни към алчност през този месец. Ще сте много предприемчиви, имате добри бизнес идеи. Не пренебрегвайте близките си, организирайте луд купон вкъщи или романтична вечеря на свещи. Можете да постигнете много, в момента имате богато въображение и сте способни да вдъхновите околните с експресивността и интелекта си. В края на месеца направете нещо, което да ви потопи в света на изкуството.

Препоръчителни филми: „Жажда за живот”, „Оливър

„Оливър”
„Оливър”

Стрелец

Ще помните като слон през този месец и ще изненадвате околните със знанията си. По-добре никой да не ви ядосва, защото сте въоръжени с бърз ум и смелост. Със сигурност няма да си премълчите, ако ви настъпят. Събиранията с приятели в домашна обстановка може да отключат подсъзнателни емоции. Споделяйте най-съкровените си мисли с хора, на които можете да се доверите, че няма да ви съдят. Ще сте много активни, дори настъпателни и агресивни. Можете да използвате този заряд във ваша полза, ако се фокусирате върху нещата, които ви вдъхновяват, без да прекалявате със социалните мрежи.

Препоръчителни филми: „Всичките пари на света”, „Да убиеш присмехулник

„Всичките пари на света”
„Всичките пари на света”

Козирог

Очаквайте подаръци и жестове на признателност от близките и дори от хора, от които не очаквате. Ценят ви, усилията ви не са напразни. Възможно е повишение или бонус за добре свършената работа. Ако получите предложение за сътрудничество, най-вероятно ще се окаже доста доходоносно. През този месец действайте водени от подсъзнанието си. Гледайте на това като на информация, която ви дава насока върху какво да работите в личностното си развитие. Не подценявайте новите хора в живота ви, тъй като ще получите важна информация от тях, без значение как се ще развият взаимоотношенията ви.

Препоръчителни филми: „Голямото измъкване”, „Принцесата булка

3-2

Водолей

Сега е време да се фокусирате върху себе си – какъв е вашият принос? Потърсете отговорите директно, допитайте се до приятелите си  за съвет. Ще имате силна харизма. Склонни сте да доминирате всеки разговор през този период, но като цяло околните ще приемат това поведение, тъй като то не ви е чуждо. В края на месеца може да получите скъп подарък или ласкателство. Ще получавате доста внимание от противоположния пол. Постарайте се лидерските ви качества да не ви вкарат в излишен спор с приятел. Нека общият интерес бъде над личния.

Препоръчителни филми: „Буги нощи”, „Tinker Tailor Soldier Spy

„Tinker Tailor Soldier Spy”

Риби

Ще сте неустоими за противоположния пол! Харизмата ви може да ви помогне и на работното място, тъй като този месец сте доста амбициозни. Ще привличате благоприятни ситуации с помощта на неочакван късмет. Ако се опитвате да контролирате и да сложите всичко в рамка, само ще развалите магията. Добър период е за уединение, медитация, пророчески сънища. Дори тривиални дейности като почистване на дома или разходка в квартала, може да ви действат медитативно, ако ги правите съзнателно. Планирайте пътуване надалече.

Препоръчителни филми: „На Западния фронт нищо ново”, „Кланът Тененбаум

„На Западния фронт нищо ново”
„На Западния фронт нищо ново”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments