Днес трябваше да бъде родната кинопремиера на „Annihilation“ („Изтребление“) на Алекс Гарланд, но за съжаление, Paramount продадоха световните права за разпространение на Netflix и вследствие всички в Европа ще трябва да гледаме филма на малкия екран (само американците ще му се радват на кино). Той ще се появи в стрийминг платформата на 12 март, а за да са сигурни, че сме си отбелязали датата точно, получаваме нов трейлър и плакат.

Припомняме, че „Annihilation“ е екранизация на романа „Анихилация“ на Джеф Вандърмиър, част от фантастичната му трилогия „Съдърн Рийч“, и разказва за екип от учени, които влизат в непрекъснато увеличаващ своята площ смъртоносен мистериозен феномен, наречен Зона Х, за да открият начин да го спрат, преди да е погълнал света. Вижте видеото зад кулисите, което хвърля допълнително (но не и твърде много) светлина върху естеството на Зона Х и това, което се случва с живота в нея.

Заедно с трейлъра ви предлагаме да видите един удължен телевизионен спот, поглед зад кулисите, фокусиран върху женският каст на филма, кратко интервю с актрисите и нов плакат на филма.

Трейлър

ТВ Спот

Зад кулисите

Повече подробности за „Annihilation“, очакванията ни за него, както и всички предишни реклами може да откриете в новините ни до момента, а споменатите по-горе интервю и плакат ще откриете веднага след официалния синопсис.

В „Annihilation“ човечеството се сблъсква с мистериозна и смъртоносна територия, наречена Зона Х. След необяснимата си поява преди няколко години, Зона Х непрекъснато увеличава своята площ, разрушавайки всички села и военни бази по пътя си и ако хората не открият начин да спрат разширяването ѝ, тя ще започне да поглъща градове и – в крайна сметка – света.

Надеждата за спасение пада на плещите на Лина (Натали Портман) – биолог, част от екип от пет жени учени, които се отправят на невероятно опасна и рискована мисия в Зона Х. Лина рискува собствения си живот, присъединявайки се към привидно самоубийствената експедиция. Тя има и личен мотив да се впусне в това приключение – то ще даде отговор какво се е случило с мъжа ѝ, който се появява изневиделица тежко болен, след като е изчезнал безследно година по-рано в Зона Х, по време на тайна военна мисия.

При навлизането си в Зона Х, петте жени с изненада откриват, че „заразените“ територии са трансформирани в красива и магическа гора. Много скоро обаче те разбират, че външният вид лъже и зад привидната красота на Зона Х се крие истинска опасност. Телата и мислите на учените постепенно се променят под влиянието на Зона Х и те трябва да открият какво се случва, преди да е станало твърде късно.

Неподготвени за умопомрачителния ефект на Зона Х, учените започват да се обръщат една срещу друга в момент, в който имат най-голяма нужда да останат сплотени. Но как да си имат доверие, след като не могат да вярват дори на собствените си мисли…

плакат

Режисьор и сценарист на „Annihilation“ („Изтребление“) е Алекс Гарланд („Ex Machina: Бог от машината“), по поредицата романи на Джеф Вандърмиър. В ролите са Натали Портман, Оскар Айзък, Джина Родригес, Теса Томпсън, Дженифър Джейсън Лий, Соня Мизуно и др.

Премиерата по Netflix е на 12 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

 1. Дааам, величайте я все повече тая тъпа телевизия, а пък киното да върви по дяволите…

  1. Бях се навил, да го гледам на кино

  2. Една запетайка провали всичко ?

 2. Колкото повече гледам рекламите, толкова повече се убеждавам, че този филм ще е голямо разочарование……

 3. Голямо разочарование , очаквах да го гледам на големия екран, но уви, Нетфликс ит из..Просто за мен, за да се усети един филм истински, задължително трябва да се гледа на големия екран.

 4. Само да посмеят The Irishman да не пуснат по кината… Ще им пратя Томи ДеВито и Ники Санторо вкупом да ги оправят

 5. Хмм .. филмчето води до размишления.
  Tова ли ни чака .. сияние, като призма бавно да пречупва съзнанието на киното и бавно да се превърнем в NETFLIX създания?