Aвстралийския трилър „Х”

Преди време ви представихме тийзър и пълен трейлър на австралийския трилър „X”, дело на Джон Хюит („Acolytes”), разказващ за покварения и изпълнен с насилие свят на момичетата на повикване в Сидни, който по един странен и неподлежащ на точно определение начин успя да ни заинтригува, затова си го отбелязахме в тефтерчето с филми, които искаме да видим.

Новият трейлър на филма разкрива малко повече от историята, която в интерес на истината не е особено оригинална – две момичета на повикване стават свидетели на убийство и трябва да се бягат и да се укриват, за са запазят живота си – но въпреки това, филмът продължава да ни бъде интересен.

http://www.youtube.com/watch?v=GCUKtGhsM8M

Холи Роу е момиче на повикване, за която е дошъл моментът да се прости с досегашния си начин на живот. Шай Раян е избягала от дома си тийнейджърка, която се скита самотна и без пукната стотинка. Един ден съдбата ги събира, но работната им вечер претърпява ужасяващ обрат и двете трябва да се борят за живота си, преследвани по уличките и дебрите на подземния свят на Сидни.

От 13 април филмът е достъпен „Оn Demand”!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *