хап и леонард
По-добрата „Двойна комбина“

Малкият екран не спира да ни залива с неща, които искаме да гледаме, въпреки липсата ни на достатъчно време. Миналата година ви съобщихме, че третият сезон на симпатичния „Hap & Leonard“ ще се появи в съвсем близко бъдеще и ето че въпросното бъдеще почти настъпи. Този път към заглавието е прикачено уточняващото „The Two-Bear Mambo“, тъй като сюжетът ще е базиран върху едноименния роман на Джо Р. Лансдейл, автор на крими-поредицата за чаровното дуо, което бори престъпност, расизъм и прочее неправди из Тексас. C леко закъснение ви показваме тези два кратки тийзър трейлъра:

https://www.youtube.com/watch?v=RMp4r5E-brM

https://www.youtube.com/watch?v=q37ZtTXNLcE

Отвъд всякакво съмнение е, че ще е още от същото, но на нас „същото“ ни харесва, така че нямаме възражения. Проектът си остава по-скоро телевизия, отколкото кино, но ни привлича предимно заради литературния си първоизточник, а и заради химията между Джеймс Пюрфой и Майкъл Кенет Уилямс, които са перфектно избрани за главните роли. Освен тях, в епизодите ще видим също Луис Госет-Мл., Корбин Бърнсън, Андрю Дайс Клей, Лора Алън и Къртис Хардинг. Ето ви и няколко официални снимки:

hap-and-leonard-season-3-characters-image-4 hap-and-leonard-season-3-characters-image-3 hap-and-leonard-season-3-characters-image-13 hap-and-leonard-season-3-characters-image-1

Следващото завръщане на „Hap & Leonard“ ще се случи на 7 март по Sundance TV.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *