award-worthy-20180110

Focus Features представиха първите официални снимки от предстоящата комедия-драма „Tully“, която събира отново режисьора Джейсън Райтман , сценаристката Диабло Коди и актрисата Чарлий Терън, които работиха заедно по получилия прилични оценки „Young Adult“. Филмът бележи и третата колаборация между Райтман и Диабло Коди след прекрасния „Джуно”, за който Коди получи и награда „Оскар“.

Tully“ разказва историята на Марло (Терън) – майка на три деца, едното от които е новородено бебе, която получава като подарък от брат си (Марк Дуплас) детегледачка на име Тъли (Макензи Дейвис). Първоначално Марло е скептична към привидно екстравагантната и разточителна идея, но постепенно я приема и между нея и Тъли възниква специална връзка.

Вижте първите снимки.

Tully“ е описван като „комедия за майчинството“, но от тези снимки ни навява повече чувство за драма. Даже сме съгласни с някои колеги, които споменават и трилър в стил „Ръката, която люлее люлката“. Не вярваме наистина Райтмън и Коди да са тръгнали в тази посока, без това да се комуникира официално, но знае ли човек. Предполагаме, че ще разберем в първия трейлър, който се очаква съвсем скоро.

Още веднъж, режисьор на „Tully“ е Джейсън Райтман („Джуно”, „Високо в небето”, „Young Adult“), по сценарий на Диабло Коди („Джуно“). В ролите са Чарлийз Терън, Макензи Дейвис, Марк Дуплас, Рон Ливингстън, Емили Хейн и др.

Премиерата е 20 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments