Спомняме си, че ни трябваше адски много време да се пречупим да гледаме „Mamma Mia!” – не ни изглеждаше никак обещаващ и дори любовта ни към мюзикълите не беше достатъчна, за да ни вкара в киното. Но след огромния успех, който постигна, отличните ревюта и непрестанното мрънкане на няколко колеги и приятели, най накрая му дадохме шанс и… не съжалихме. Не беше наистина добър (нито като филм, нито като мюзикъл), но забавната история, актьорите и несравнимите песни на ABBA го правят изненадващо приятен.

Надяваме се същото да се случи и с подготвяното от Ол Паркър продължение „Mamma Mia! Отново заедно“, което ни изглежда вдъхновено само от желание за печалба, а не от творчески подтик, и поради тази причина не изпитваме абсолютно никакво желание да го гледаме. Дали филмът ще успее да претвори магията, тепърва предстои да разберем, а поне някакъв отговор на този въпрос можем да потърсим в новия пълен трейлър.

Въпреки че знаем, всеки път се изненадваме от появата на баба ти Шер в ролята на бабата. Според нас е доста сполучлив кастинг. Дано ролята ѝ не е само това, което виждаме в трейлъра. На този етап нямаме какво да коментираме – както казахме, видяното не ни вдъхновява по никакъв начин, затова стоим и чакаме първите отзиви. Ако са добри, ще се прежалим, но само защото „Mamma Mia!” ни беше приятен, противно на всякакви очаквания.

Сценарист и режисьор на „Mamma Mia! Отново заедно“ („Mamma Mia! Here We Go Again“) е Ол Паркър („The Best Exotic Marigold Hotel”). Легендарните Бени Андершон и Бьорн Улвеус се завръщат като автори на песните и текстовете. В ролите са Мерил Стрийп, Джули Уолтърс, Кристин Барански, Аманда Сейфрид, Доминик Купър, Пиърс Броснан, Стелан Скасгард, Колин Фърт, Лили Джеймс, Джесика Кинан Уин, Алекса Дейвис, Джереми Ървайн, Джош Дилън, Хю Скинър, Шер и др.

Българската премиера е 20 юли 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *