Jaegers, transform and roll out!
Jaegers, transform and roll out!

Първият трейлър на „Огненият пръстен: Революция” на Стивън С. ДеНайт не успя да покрие дори и ниските очаквания, които имахме за това продължение, реализирано без Гийермо дел Торо – човекът, благодарение на когото дължим абсолютно всички положителни качества на „Огненият пръстен“ и който е в основата на това филмът да притежава „сърце и душа“. Рекламата биеше на „куха тенекия“ и създаваше впечатление много повече на филм (при това на някой от последните два) от поредицата „Трансформърс“, отколкото за нещо свързано с „Огненият пръстен“.

Сега получаваме нов трейлър (който дебютира вчера следобед), който, както казват американците, „doubles down“ откъм прилики с „Трансформърс“ и затвърждава впечатлението ни за филм, реализиран единствено от сметкаджийски формули и желание за по-голяма печалба. Преди да видите рекламата, припомняме в най-общи щрихи сюжета.

Минали са десет години от битката за Портала и океанът е спокоен, но не съвсем. Получила заслужени овации с победата над извънземните нашественици, програмата „Йегър” еволюира в най-могъщия и всеобщ проект за отбрана в човешката история. Призивът сега е отправен към всички най-добри и смели млади хора да се присъединят към програмата – и да се превърнат в следващото поколение герои. А когато страховитите „кайджу”-та се завърнат, човечеството ще бъде готово…

Няма какво повече да добавим към казаното по-горе. В очакване сме „Огненият пръстен: Революция” да не е нищо повече от ориентирана към най-малките, цветничка, Майкъл Бей wannabe брадва, с акцент върху разрушенията, на която ѝ липсва каквото и да е въображение, любов към жанра и абсолютно всички други елементи, които направиха първия филм специален.

В допълнение ви предлагаме по-подробен синопсис, както и един нов постер:

В „Огненият пръстен: Революция“ конфликтът между извънземните чудовища Кайджу и управляваните от хора суперроботи Йегъри, които трябва да преустановят изтреблението на човешката раса, e обхванал цялата Земя. Джон Бойега е бунтовникът Джейк Пентакост – някога обещаващ пилот на Йегър, чийто легендарен баща е жертвал живота си, за да осигури победа на човечеството срещу зловещите Кайджу. Джейк е прекъснал обучението си преди години и се е отзовал в криминално общество. Но когато още по-голяма заплаха надвисва над градовете ни и грози да постави света на колене, Джейк получава нов шанс да съживи паметта на баща си и да се свърже отново със сестра си Мако Мори (Ринко Кикучи) – водач на ново поколение пилоти, израснали във време на война. Докато търсят отмъщение за всички убити, те се надяват да успеят да възпламенят световна революция срещу злите сили на изтреблението. Към Джейк се присъединяват талантливият пилот Ламбърт (Скот Истууд) и 15-годишният Йегър-хакер Амара (Кайли Спейни), които бързо се превръщат в негово семейство. Скоро те стават и най-мощното оръжие на защитата, което някога се е разхождало по земята.

2487_TP_00037AR

2487_TP_00062R

2487_TP_00157R

2487_TP_00158R

2487_D081_00175_GRD_CROP

Огненият пръстен: Революция

PRU_INTL_REGULAR_DGTL_1_SHT_BGR

Режисьор на „Огненият пръстен: Революция” („Pacific Rim: Uprising”) е Стивън С. ДеНайт („Daredevil”), който е и сценарист наравно с Емили Кармайкъл, Т. С. Ноулин, Кира Снайдър – идеята е на Гийермо дел Торо. В ролите са Джон Бойега, Скот Истууд, Дзин Тиан, Чарли Дей, Адриа Архона, Бърн Горман, Ринко Кикучи, Кайли Спейни и др.

Премиерата е 23 март 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Тва ше е баси помията…………
    Но няма да е по зле от оскарите де….