ocean's 8

Откакто видяхме първата снимка от „Ocean’s 8” преди близо година, не сме писали абсолютно нищо за подготвяния от Гари Рос изцяло женски спиноф за сестрата на Дани Оушън от трилогията „Бандата на Ошшън“ на Стивън Содърбърг, но то не имало и кой знае какви поводи. Реално погледнато, чак сега получаваме някакво развитие около проекта, което си заслужава да отразим, с появата на нова снимка (виждате я по-горе) на главните действащи лица и първия официален постер.

Засега единственото, което знаем за „Ocean’s 8”, е, че историята следва Деби Оушън (Сандра Бълок) – сестрата на Дани, която излиза от затвора и започва да планира обира на безценна огърлица, по време на известната Мет Гала в Ню Йорк. За целта ѝ трябва екип, който включва още седем колоритни жени, в изпълнение на Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Минди Калинг и Нора Лъм (известна като Окуафина).

Вижте първия постер.

плакат

Стилово този плакат доста напомня на „Бандата на Оушън“ и се чудим дали и самият филм ще бъде така или Гари Рос ще предложи нещо различно. Предполагаме, че няма да отнеме много време преди да разберем, тъй като е време за първи трейлър.

Още веднъж, режисьор на „Ocean’s 8” е Гари Рос, който е и сценарист наравно с Оливия Милч, а продуценти са Стивън Содърбърг, Джордж Клуни и Сюзън Екинс. В ролите са Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Минди Калинг, Окуафина, Мат Деймън, Ричард Армитидж. Оливия Мън, Кейти Холмс, Джеймс Кордън и др.

Премиерата е 8 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *