Fox-orders-X-Men-pilot-from-Bryan-Singer-Burn-Notice-creator-Matt-Nix

Още от етап слухове следим новините и най-вече скандалите около „Bohemian Rhapsody”, дългоочаквания биографичен филм за живота на великия Фреди Меркюри, и тъкмо когато смятахме, че след кастването на Рами Малек и изчистването на всички оставащи детайли, проектът най-после се е задвижил в правилната посока, от 20th Century Fox изненадващо обявиха временното прекратяване на снимките на филма.

От студиото аргументират непредвидената пауза в снимачния процес с „временна невъзможност на режисьора Брайън Сингър да изпълнява своите работни задължения“, без да се ангажират с никакви детайли относно евентуалното подновяване на снимките. Междувременно представител на режисьора заяви пред BBC, че причината за прекъсването е „личен проблем от неустановен здравен характер на Сингър и част от семейството му“, определяйки и съвсем плахо надеждите работата на режисьора по филма да бъде подновена „скоро след коледните празници“.

The Hollywood Reporter допълват мистерията около отсъствието на Сингър с информацията, че режисьорът не се е завърнал на снимачната площадка на „Bohemian Rhapsody” след празненствата за Деня на Благодарността, което означава, че снимките на филма реално са били прекъснати още около 23-ти ноември. Изданието лаконично напомня за разногласията на Сингър със звездата на продукцията Рами Малек и поставя акцент върху старите прегрешения на режисьора, свързани с внезапните му напускания на снимачните процеси на „Х-Мен: Апокалипсис“ и „Супермен се завръща“.

Рами Малек и Брайън Сингър
Рами Малек и Брайън Сингър

От IndieWire пък смело насочват спекулациите в съвсем различна посока, подозрително свързвайки отсъствието на Сингър с напрегнатата атмосфера, която в момента цари в Холивуд покрай вълната от обвинения в сексуален тормоз.

Повод за логичната напоследък насока, в която поема IndieWire, е прашасалият спомен за отхвърлено поради недостатъчно доказателства обвинение, повдигнато през 1997 г. от 14-годишен статист в режисирания от Сингър трилър „Прилежен ученик“, който твърдял, че режисьорът го подканял „да се позабавлява“ с неговите връстници, заснемайки общата им сцена под душовете. Изданието продължава и с далеч по-пресния спомен от април 2014 г., свързващ режисьора с отново отпаднало обвинение, този път от страна на тийнейджъра модел Майкъл Егън, твърдящ, че през 1999-та бил дрогиран и изнасилен от Сингър след парти в Хавай.

Очевидно версията на IndieWire не е съвсем лишена от логика и няма да се учудим, ако всъщност това е реалната причина за отсъствието на Сингър, защото самата Джесика Частейн в началото на ноември си позволи да сложи сол в раната със следния доста красноречив туит, съдържащ връзка към повече от пикантен материал, свързан с режисьора:

За момента ние няма да се наемаме с тълкувание на мистерията около „здравословния проблем“ на Сингър, но няма да се изненадаме, ако съвсем скоро ни се наложи да отразяваме и новина за режисьорска рокада в биографичния проект за Фреди Меркюри. За момента не се знае по какъв начин този зараждащ се скандал ще се отрази на премиерната дата на „Bohemian Rhapsody”. Единственото сигурно нещо в цялата тази ситуация е усмивката на лицето на ето този човек:

sacha-baron-cohen-borat

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Частейн е доста неебателна явно, като се има предвид, че Сингър е продуцент на следващия й филм ?