Едуард Сейт Обин
Едуард Сейт Обин

Първият поглед към Бенедикт Къмбърбач в ролята на Патрик Мелроуз е благодарение на Sky Atlantic и Showtime – снимките се реализираха в края на лятото, а телевизионната адаптация по творбите на Едуард Сейт Обин е чакана и планирана стъпка в творческите планове на актьора. По адаптацията работи Дейвид Никълс („One Day”, „Далече от безумната тълпа”, „Starter for 10”), като в поредицата са проследени кошмарното детство на Мелроуз, алкохолни залитания, наркотично опиянение, възстановяване, женитба и създаване на потомство – фазите, през които преминава и самият автор в реалния живот…

Сериалът „Melrose” обхваща доста широк период от време – от Франция на 60-те години през 80-тарския Ню Йорк до Великобритания в началото на ХХI век и вероятно това е една от причините за решението всеки от петте епизода да бъде „посветен” на една от книгите на Обин, фокусирайки се върху ключови моменти от живота на героя. Вероятно помните, че в ролите на неговите родители ще се появят Хюго Уийвинг и Дженифър Джейсън Лий, а в актьорския екип са още Анна Мейдъли, Алисън Уилямс и Блайт Данър.

Бенедикт Къмбърбач
Бенедикт Къмбърбач като Патрик Мелроуз

Определено ни е супер интересно какъв ще бъде резултатът, макар да не се съмняваме в хамелеонските способности на Къмби. „Melrose” е първата продукция на Two Cities Television, компания на бившия изпълнителен директор на Channel Four и IAC Майкъл Джексън. Все още няма информация за премиерна дата, но Sky Atlantic и Showtime очакват поредицата да е готова догодина. След като се пускат отсега официални снимки и вероятно може да очакваме още рекламни материали – определено машината е задействана и в момента, в който финализират работата по петте епизода, те ще бъдат предоставени на публиката.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *