Зак Снайдър и Джо Манганело на снимачната площадка на „Лигата на справедливостта“
Зак Снайдър и Джо Манганело на снимачната площадка на „Лигата на справедливостта“

Няма да е преувеличение, ако кажем, че едно от най-хубавите и наистина вълнуващи неща в „Лигата на справедливостта“ беше последната сецна след надписите, когато видяхме избягалия от затвора Лекс Лутър в компанията на обичания от нас, притежаващ брилянтен ум и невероятни физически способности наемник Слейд Уилсън, познат най-вече като алтер-егото си Детстроук (Deathstroke).

Тази сцена ни накара силно да се надяваме, че DC, които, имаме чувството, са в тотален нокдаун и нямат никаква идея какво точно се случва, най-накрая ще се стегнат, ще изчистят кочинката в „градинката“ си и ще организират и развият филмовата си вселена подобаващо, така че да можем да видим Детстроук (дали в изпълнение на Джо Манганело или на някой друг) в по-голяма роля – дали като основния злодей в предстоящия „The Batman“ на Мат Рийвс или соло в „Deathstroke“, за който се говори, че ще бъде режисиран от майстора на екшъна Гарет Евънс.

Надежди, че поне един от тези филми ще се случи и няма да си останем само с една сценка, ни дава самият Джо Манганело, който публикува своя снимка като Детстроук на официалния си туитър акаунт.

Джо Манганело като Детстроук (Deathstroke)
Джо Манганело като Детстроук (Deathstroke)

Да, кадърът е точно от въпросната финална сцена, но не смятаме, че Манганело би се „похвалил“ по подобен начин, ако беше сигурен, че ще си остане само с тази кратка поява – някак ни се струва хем странно, хем срамно. Но както и да е, вярваме, че скоро ще стане ясно какво се случва. DC не могат да си позволят да се мотаят още дълго.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Никога не съм регистрирал Манганело като актьор, но в ролята на Детстроук има супер потенциал.

  2. Ясно е, искат да направят Injustice league. Лошото е, че пак може да се повтори същата история – непознати герои и т.н и т.н

  3. Няма да имат пари да направят 😀 . Филмът ще бъде яко на минус и всички го знаем 🙂