Mosaic

Преди няколко дни HBO представиха нов трейлър на доста любопитния проект/експеримент на Стивън СодърбъргMosaic”. В своята същност той е криминален мини-сериал, но чрез специално приложение зрителите могат да определят гледната точка и посоката на разказа. Нещо подобно на популярните книги-игри, но тук историята е фиксирана, като в края на всяка сцена имаш опция за избор с гледната точка на кой герой да продължиш. Тоест, може да гледате „Mosaic” няколко пъти и всеки път преживяването да е различно.

И като казахме „можете да гледате“, „Mosaic” вече е достъпен на iPhone, iPad and Apple TV напълно безплатно. Припомняме ви, че ако не си падате по такъв тип интерактивност, през януари НВО ще излъчат версия (в шест части), в която всичко е фиксирано по традиционния за всички телевизионни сериали начин. Вижте новата реклама.

Ако имате нужда от още убеждаване, за да хвърлите едно око поне на една от двете версии на „Mosaic”, вижте и едно кратко видео зад кулисите, в което звездите Шарън Стоун, Гарет Хедлънд, Бо Бриджис и Дейвид Ратрей обсъждат естеството и качествата на този новаторски проект.

Създател на „Mosaic” е Стивън Содърбърг в съавторство с Ед Соломон. В ролите, освен Шарън Стоун, Гарет Хедлънд, Бо Бриджис и Дейвид Ратрей, са Фредерик Уелър, Пол Рубенс, Дженифър Ферин, Мая Казан и др.

Припомняме, че „Mosaic” вече е достъпен на iPhone, iPad and Apple TV, а по телевизията ще може да бъде видян през януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *