dpcoolstory

По повод предстоящия Ден на благодарността в Америка – 23 ноември, празнично получаваме нов поглед върху „Дедпул 2” с Райън Рейнолдс на Дейвид Лийч („Джон Уик”, „Атомна блондинка”). Устатият убиец озари неочаквано корицата на списание „Good Housekeeping”, където го виждаме в коледна премяна със съвети как да бъдем супа-герои по празниците:

deadpool-good-housekeeping-cover-1053588

Според създателя на Дедпул и Кейбъл Робърт Лайфелд, „Дедпул 2” ще бъде еквивалента на „Час Пик”, за който феновете не са готови, а Джош Бролин тежи на мястото си и се справя отлично като Кейбъл, сина на Циклопа от света на Х-Мен. Бролин, който влезе в отлична физическа форма за „Дедпул 2”, казва, че филмът съдържа страшно много екшън, че е бил смазан от работата по филма, има контузии на коляното и рамото, но здравата работа си е заслужавала и е готов да започне работа по предстоящия „X-Force” на Дрю Годар, който следва да обедини Кейбъл, Върколака, Дедпул, Х-23/ Лора и други. „Дедпул 2” приключи снимки съвсем наскоро, през октомври, заедно с друг Х-филм – „Dark Phoenix”. Музиката на „Дедпул 2” пък ще бъде на Taйлър Бейтс („Джон Уик”, „Watchmen”, „Пазители на галактиката” Vol. 1 и 2), и този факт доста ни радва.

Новият постер на „Дедпул 2” е реверанс към маслена картина на художника Норман Рокуел, озаглавена „The Thanksgiving Picture” и включва Кейбъл и Дедпул, Домино (Зази Бийтс), Ванеса (Морена Бакарин), Сляпата Ал (Лесли Ъгамс), Негасоник Тийнейдж Уорхед (Бриана Хилдебранд), Уизъл (Ти Джей Милър), таксиметровия шофьор Допиндер (Каран Сони), Колоса (Стефан Капичич), а в рамка на стената има намигване към феновете.

deadpool-2-poster1 paintings-family-food-tables-thanksgiving-norman-rockwell-turkey-bird-_472406-32

Сценаристи на „Дедпул 2” („Deadpool 2“) са Пол Уърник и Рет Рийс („Zombieland”, „Дедпул”), а филмът ще дебютира догодина на Деня на детето – 1 юни 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments