Captain America: Civil War

„Divided we fall…“

Очаквахме да видим първите кадри от обещаващия проект „Captain America: Civil War“ през декември, но за наша радост ги засичаме още днес, при това съвсем официално. Вижте на какво се радва гийк светът:

Изглежда… адекватно. Не споделяме изцяло телешкия задокеански възторг по видяното, но и го разбираме. Инерцията на Marvel вече е набрала достатъчно скорост, за да помете всичко по пътя си и да вкара в киносалоните дори най-върлия скептик – особено сега, когато Стийв Роджърс и Тони Старк влизат в битка помежду си. На нас просто ни се искаше повече мащаб, повече персонажи и повече напрежение между самите герои, но като за първи трейлър нещата далеч не изглеждат зле, даже напротив. Просто леко ни липсва тръпката, а и продължаваме да се вълнуваме значително повече покрай другия епичен супергеройски сблъсък, отреден за 2016 г. Ето и три чисто нови постера:

Captain America: Civil War - плакат

Captain America: Civil War - плакат

Captain America: Civil War - плакат

Режисьори на „Captain America: Civil War” са Антъни и Джо Русо („Завръщането на първия отмъстител”), а сценаристи са Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли. В ролите са Крис Евънс, Робърт Дауни-син, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Пол Ръд, Дон Чийдъл, Себастиан Стан, Пол Бетани, Чадуик Босман, Антъни Маки, Елизабет Олсън, Том Холанд, Емили ВанКамп, Франк Грило, Уилям Хърт, Даниел Брюл, Мартин Фрийман и др.  Премиерата се очаква на 6 май, а тук можете да наваксате с новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

22 Comments

  1. Батмане, зЕми това.
    Пак е въпрос на фенщина, ама не случайно ди си избягаха от директния сблъсък на тези два филма.
    Иначе дори и в комикса не може да става дума за добри и лоши, по-скоро за принципни различия, ама в трейлъра даже ми стана мъчно, как наритаха задника на Тони, очаквах да е по-мръсник той

  2. Ууу, доволен съм! Много близък изглежда с предишния (който може би е вторият най-добър марвеслски филм след Guardians), а и ме кефи, че продължават линията с Бък. Ще има достатъчен емоционален заряд, натрупал се от предишните филми. Горкият Тони. :/

  3. Стройно си градят вселената. И Лана Дел Рей като музикален фон ми харесва.

  4. Е, със сигурност ще е по- мащабен и ще е пълен с всякви урудчета, примерно
    Ант-мена го нямаше хич. Но, както казвате, тук май май ще се разчита на емоционалния заряд. Супер!

  5. На коя секунда видяхте паячето, че аз го гледах този трейлър с едно око в монитора, а с другото търсейки биберони??

  6. Riddick, колкото и да „бягат“ DC, факт е, и то безспорен, че най-хубавите комиксови филми са именно техните. И за да не бъда погрешно разбран ще кажа, че харесвам и DC , и Марвел.

  7. Bore,
    чакам с нетърпение Бат/супер филма, и въпреки че съм марвелист, стискам палци да се получи читав филм за Лигата.
    Относно най-хубавите….не ми вади „Батман“ картата, щото …… щото.
    иначе съм фен на жанра, и новия Супер мен харесах, макар да е най-скучния герой евър, Уочмен ми е любим, но именно по-лековатия характер на Марвелските филми, по-шарения свят ми харесват повече.
    В тв вселената е наобратно, харесвам Ди Си повече

  8. Паяка го няма, говорим че като се появи ще стане хептен яко, дет се вика. Иначе се усеща атмосферата точно от втория Капитан Америка, усеща се подчерка на братята Русо, което както знаем е суперско.

  9. Гледах, гледах и все още не разбирам за какво подскачат всички. Какво пък толко специално виждат тия хора, и най-вече Американците ? „The feels“ – Какви „feels“ ? От началото на Marvel Вселената не съм видял дори капка истинско приятелство м/у Кап и Старк. Изобщо не личеше да имат накякава дълбока приятелска връзка, и точно за това репликата в края („As was I“) не ме мръдна. Черната Пантера все едно излязла от евтин сериал. Хората просто си реагират по дефолт на някои неща без да мислят. Фокс и Сони правят къде по качествени и изпълнение с емоции филми с героите на Марвел (‘айде, без Ф4).

  10. 🙂

    „Ето, похарчихме 250 мил за да видите как Кептън Америка се бие с Айрян Мен. Хубаво е.“

  11. Съгласен съм – Пантерата мяза на хърбаво котенце.
    Нищо общо няма с първоначалната концепция от плаката.

  12. Ако филмът наистина бъде преведен „Първият отмъстител: Войната на героите“, ще се самонанижа.

    Пантерата е яка:), деколтето на Олсън също:)

  13. Само няколкото секунди от трейлъра на Batman vs Superman, в които Афлек минава покрай костюма на убития от Джокера Джейсън Тод имат повече емоционален заряд, от колкото линията, която се вижда тук. Ако предишните филми са успели да изградят у някого сантимент към връзката между Капитана и Бък… нямам думи просто.

  14. @penzata,

    Уви, това е официалното българско заглавие… „Първият отмъстител: Войната на героите“ – RIP 🙁

    И изобщо не знам защо по дяволите се застъпиха с това „Първият отмъстител“ – окей, присъстваше в заглавието на първия филм, ама това е Капитан Америка, ве! Факин’ обвиъс… а тъпомерът на „Капитан Америка: Завръщането на първия отмъстител“ е още по-велик!

  15. Пак се сещам един дублаж на първия Батман на Бъртън хахахахахха

    Аз съм Батмаан, чуйекът прилйеп“

  16. Леле, какво ли не давам да си върна онова чувство на гледане на филм, като го озвучаваш Васил Кожухаров… То в София поне друг май не озвучаваше 😀