Кони Нилсен
Кони Нилсен

Кони Нилсен („Гладиатор”, „Адвокат на дявола”), която много харесваме, се събира отново с Пати Дженкинс (режисьор на „Жената чудо” и награденият с „Оскар“ „Чудовище”) за  мини-сериала nа TNT „One Day She’ll Darken

Историята ще бъде разказана в шест серии и ще проследи момиче (Индиа Айсли), изоставено при раждането си, което започва да се рови из миналото си. Докато се опитва да установи коя е, за фон (или по-скоро като отделна сюжетна нишка) се разплитат мрачните действителни събития около небезизвестния случай с убийството на Черната Далия. В ролята на един от главните заподозрени, известният хирург Джордж Ходел, ще видим Джеферсън Мейс („The Knick”,„ Inherent Vice”).

Кони Нилсен (героинята й се казва  Корина Ходел) няма да играе главна роля, но персонажът й ще бъде ключов. Жена на средна възраст, в миналото част от социалния елит, тя губи състоянието си, увяхва и се пропива. Надушваме сериозна емоционална драма (имайки предвид, че споделя обща фамилия с д-р Ходел) и не се съмняваме, че Нилсен ще успее да придаде нужната дълбочина на подобен проблематичен персонаж.

Холивуд винаги е обичал фокусът върху най-мрачните кътчета на човешката душа и съдейки по оскъдната информация, която имаме за сюжета, „One Day She’ll Darken” (не можем да не отразим факта, че от заглавието ни побиват тръпки), няма да ни спести любимият на зрители и критици криминален ужас. Все още не разполагаме с трейлър, за да говорим за визията на сериала, но се надяваме да е в духа на мъгливия и напрегнат ноар.

Сценарист на „One Day She’ll Darken” е съпругът на Пати Дженкинс Сам Шеридън. В ролите ще видим още Крис Пайн, Дилън Смит, Юл Васкес. Снимките ще започнат през 2018 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *