Кармен Еджого
Кармен Еджого

Попаднем ли на новина, свързана с трети сезон на „True Detective”, сякаш нещо ни принуждава да отложим информацията, да изчакаме развитие по темата, да получим още някое парченце от подготвяния пъзел. Вероятно се надяваме да прочетем, че Фукунага се завръща като режисьор, макар че за всеки творчески тандем важи правилото „Счупеното не се лепи”. Дори да е абсолютно неправилна позиция, неизбежно прелита мисълта „какво би станало, ако…” Ала важна в случая е информацията, че според THR Кармен Еджого ще се включи в подготвяния трети сезон. За нея е отредена ролята на Амелия Риърдън, учителка от Арканзас, чиито две деца изчезват през 80-те години.

След като HBO решиха, че все пак ще дадат шанс на третия сезон, и че на Махершала Али е поверена главната роля – Уейн Хейс, детектив от полицията на Северозападен Арканзас, стана ясно и какви ще са сюжетните рамки на историята, по която Пизолато работи системно и педантично. Все още очакваме знак, че снимките са започнали, но дори и сценариите да са готови, може би екипът се съобразява с метеорологичните условия.

В трети сезон на „True Detective” ще бъде разказано за едно страхотевично убийство в сърцето на Озарк и ще бъде разкрита една тайна, която се спотайва в продължение на десетилетия, а мистериите се развиват в три различни периода от време.

Джеръми Солние е много сполучлив избор за режисьор, който да дебютира в поредицата заедно с „шоурънъра” Пизолато, който също има амбицията да режисира. Позната от различни по жанр и тематика филми и поредици („Selma”, „Пришълецът: Завет”, „Фантастични животни и къде да ги намерим”), Еджого ще се включи достойно с отредената й роля. Междувременно предстои да я видим заедно с Дензъл Уошингтън в „Roman J. Israel Esq.”, както и във „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”.

Както се очертава проектът „трети сезон” във времето, май няма да има шанс за готовност преди късната есен на 2018, а дори и това ни изглежда оптимистична прогноза. Ще проследим развитието с още по-голям интерес в момента, в който стартира снимачният период. Очакваме (още) новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments