Три месеца не сме чули нищо по адрес на „True Detective”  – едно от безспорните явления, променили кардинално представите за телевизионната реалност. Изключително непрофесионално се оставяме да ни влияят сериозните ни резерви към втория му сезон, при все че в началото Ник Пизолато и Кари Фукунага сътвориха чудо, което избухна в неподправен възторг от публиката в цял свят, не без съдействието на Матю Маконъхи и Уди Харелсън. Изпитваме сериозна доза недоверие към обещанията за „възраждане” на поредицата, което беше споменато през март и което би могло да стане факт благодарение включването на телевизионния ветеран Дейвид Милч.

Сега е време за нова доза информация – според The Tracking Board и The Hollywood Reporter Махершала Али („Moonlight”, „House Of Cards”) е на финалната права в преговорите за присъединяване към екипа в трети сезон на „True Detective”, като се предполага, че го готвят за ролята на един от детективите, измислени от Пизолато и Милч. Очаква се едва ли не всеки момент да си стиснат ръцете и Али да подпише договор с НВО. Това би било сериозен ход на целия творчески екип, тъй като актьорът има завладяващо присъствие и сериозен опит, които ще бъдат от полза в желанието да се възвърне интереса към поредицата, безславно „убита” с невъзможния за издържане втори сезон.

Ако се реализират и слуховете, че Матю Маконъхи би искал да влезе отново в кожата на своя герой от първи сезон, за което вече е говорил с Пизолато, склонни сме да започнем да гледаме с други очи към близкото телевизионно бъдеще. Очаква се сезон три на „True Detective” да бъде заснет до края на годината, а излъчването му да започне по някое време през 2018 – точно навреме за запълване на очакването на финалния сезон на „Игра на тронове”, който пък се очаква да излезе на екран през 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. На мен втори сезон ми хареса, макар и компромисно, ама Машала Али хич не го ядвам 🙁

  2. И аз харесах втори сезон, а за тази новина съм повече от доволен. Голям почитател съм и на Moonlight и на House of Cards, където Али прави еднакво силни, но коренно различни роли. Смятам че има какво да предложи в света на True Detective!

  3. И аз съм доволен както от кастинг новината, така и от втория сезон, макар че определено имаше недостатъци. Ако уредят Фукунага или някой друг режисьор, който да изкара третия сезон от-до (защото проблемите на втория според мен са основно от различните режисьорски виждания), нещата съвсем ще светнат.

  4. И за мен втори сезон беше повече от ОК. Сравненията с първите Детективи са несериозни.
    Вторият сезон имаше 4-ма главни герои разхвърляни в същото време в което Матю и Уди имаха възможност да развият своите персонажи. Първото беше криминале с нотки на мистика, второто си беше чист трилър.

    Гледал съм ги повторно и двата- вторият на нов прочит даже ми хареса повече заради динамиката.

  5. Винаги, когато ви трябват коментари, може да пускате новина с резерви по вторият TD.

    Разписвам се и аз 😀

  6. Mahershala Ali е добър избор. Втори сезон на TD е много повече от поносим, почти чудесен, но не и велик.

  7. огромният хейт към 2-ри сезон е супер необоснован и едно от нещата, които никога няма да разбера.
    Сезонът беше страхотен

  8. Прочетохте няколко некадърни критика на ингилизки дето плювнали по втори сезон и крякнахте в унисон. Ама ядец втори сезон си е добър и си има публика.
    Щеше да бъде тъпо да се прави някакво копие под индиго на първия сезон и правилно вторият е съвсем различен. Надявам се Ник да ни изненада пак с трети сезон, който пък да не повтори нито първия, нито втория.
    Инак изпитвайте си недоверие колкото си искате, даже и предоволно. Нашето недоверие към вашите подготовка и съображения е в пъти повече.