Awe

Играта приключи, благодарим на всички участници! „Скандинавска митология” от Нийл Геймън печели:

Филип Георгиев

Честито!

Представител на издателство „Сиела” ще се свърже с него, за да уточнят как да получи наградата си.

–-

С впечатляващите 92% рейтинг от страна на критиката и близките до тях 88% одобрение от феновете в Rotten Tomatoes, както и с безбройните положителни ревюта по свой адрес, последният филм на Marvel „Тор Рагнарок” жъне заслужени успехи. Признанието за тази цветна и различна лента на MCU идва не само от международната сцена, но и на българска земя – от излизането си досега третият самостоятелен филм за бога на гръмотевиците Тор се радва на цели 106 712 зрители в киносалоните у нас и приходи от 1 163 758 лв.

Ако сте се чудили защо най-великият от всички богове Один (Антъни Хопкинс) е с едно око, как синът му – могъщият Тор (Крис Хемсуърт), се е сдобил с магическия си чук или откъде пазителят на боговете Хеймдал (Идрис Елба) има своя рог Гялерхорн, който надува само веднъж – когато настъпи краят на всичко, Рагнарок, прочутият фантаст Нийл Геймън ще ви разясни в подробности тези и редица други въпроси, свързани с Тор, Локи, Один, Хела и компания в книгата си „Скандинавска митология”.

Сега съвместната ни игра с издателство „Сиела” ви дава възможността да спечелите тематичното издание от Нийл Геймън! За да участвате в томболата, която ще определи победителя, отговорете правилно на въпроса:

Как се казва чукът на Тор?
а) Мьолнир

Не публикувайте вашия отговор или координати в коментарите!

skandinavska_mitologiya_cover

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Не дърпай дяволКИТЕ за опашките, че ся кат се почне