Ако искате да споделим една причина за представянето на този трейлър – това е фактът, че самият режисьор на „Breathe” подканя лично в началото зрителите да видят рекламата, а също и филма. И тъй като много харесваме Анди Съркис, а това все пак е и неговият режисьорски дебют, решихме, че не е за изпускане възможността да хвърлим още един поглед на Андрю Гарфийлд (който знаем как „потъва” в образи и при Мартин Скорсезе, и при Мел Гибсън) и партньорството му с Клер Фой, която публиката познава от „The Crown” и скоро ще види в ролята на Лисбет Саландер.

Когато се прави история по действителни събития, неизбежно е публиката да изпита съчувствие към героите, а в случая искаме да сме сигурни, че мистър Съркис е дозирал точно акцентите, които подсилват мелодрамата, за да се зарадваме на един силен, драматичен дебют. Вярваме, че актьорите се справят страхотно с поставените им задачи – предлагаме ви да видите втория трейлър на „Breathe”, в който вече присъстват и някои оценки на критиката след премиерата на филма в Торонто.

След броени дни филмът ще бъде показан на фестивалите в Лондон, Цюрих, Сан Диего, Чикаго и Хамптънс, преди да се появи на голям екран в Щатите. Споделяме отново официалният синопсис:

Красив, влюбен в приключенията и умен, Робин Кавендиш (Гарфийлд) е в началото на живота си, който обещава чудеса, но на 28 години внезапно е поразен от полиомиелит. Красвата му съпруга Диана (Фой) не се вслушва в съветите на докторите и го води в дома им. С безрезервно посвещение и безкрайна обич, с упоритост и вяра в нереализираните възможности, двамата преодоляват неговата парализа и му гарантират свободата да бъде част от семейството си. Помагат им брата на Диана (в ролята Том Холандер) и поразителните идеи на изобретателя Теди Хол (Хю Боневил). Робин и Диана отказват бъдат подвластни на неговото страдание и дори успяват да променят живота на другите чрез сила, постоянство и жажда за живот. „Breathe” стопля сърцето и отдава чест на смелостта и човешките възможности, които, окрилени от любовта, винаги се оказват безкрайни. Това е една любовна история за живота, в който всеки дъх може да се окаже последен, но го поемаш с радост и благодарност към съдбата…

Сериозно се надяваме този първи режисьорски филм на Анди Съркис да стигне до широк кръг публика – заради вдъхновяващата история. Подозирайки пристрастията на определени награждаващи кръгове към сюжети, посветени на хора с неизлечимо болезнени състояния, няма да се учудим, ако Гарфийлд влезе в кръга актьори, които биха получили специално внимание в предстоящия сезон. Дано да си го заслужи! И дано да видим фиилма на екран у нас…

„Breathe” ще се появи по кината в Щатите на 13 октомври 2017.

breathe_ver2_xlg

breathe_ver3_xlg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *