Никой не очакваше, че М. Найт. Шамалан ще се върне в добра форма, но ето че чудесният „На парчета” е налице, а ние с нетърпение чакаме продължението. Както може би знаете, ако сте гледали филма, действието в „На парчета” се развива в същата вселена като това в „Неуязвимият”. Вече писахме, че планът на М. Найт. Шамалан е да убедени героите от двете части в следващ филм, озаглавен „Glass”. Вчера научихме подробности около сценария и официалния синопсис, които решихме да споделим с вас.

След събитията в „На парчета” мистър Глас (Самюъл Л. Джаксън) открива Дейвид Дън (Брус Уилис), който преследва свръхчовешката проекция на Кевин Кръмб – Звяра. В серията от сблъсъци между тях сенчестото присъствие на Елайджа Прайс се разкрива като оркестратор, който крие съдбовни тайни за двамата мъже.

Кулминацията на световните блолбастъри ще бъде продуцирана от Шамалан и Джейсън Блум, който също застана зад предишните два филма за Universal.

Харесва ни, че планът е „Glass” да бъде завършек на трилогия, която (ако съдим до момента) се очертава като един невероятно добре построен и завършен свят. Героите са чудесно изградени от двата филма, така че имаме предпоставка за изключително интересни сблъсъци.

В новия филм ще видим Самюъл Л. Джаксън като Елайджа Прайс, познат още като мистър Глас (на когото е кръстен филмът), Брус Уилис като героя Дейвид Дън, Ана Тейлър-Джой като Кейси Кук и Джеймс Макавой като, както самият Шамалан го представя, Кевин Уендал Кръмб, Патриша, Денис, Хедуиг, Бари, Джейд, Оруел, Хайнрих, Норма, Пол и разбира се, Звяра.

Нямаме търпение!

Премиерата на „Glass”  ще бъде на 19 януари 2019

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

  1. Добра идея. А този „Неуязвимият” не си спомням да съм го гледал.

    1. Изтеглих го като прочетох ,че ще са свързани. Тъкмо ще видя, гледал ли съм го преди години или не 🙂 Нямам спомен

    2. Ради, гледай го задължително. Филмът е уникален! 🙂

  2. Егати, не мога да повярвам, че екшуъли съм хайпнат по предстоящ филм на Шами.

    1. Между другото и аз. Като гледах Split и към края си казвам „Хмм, ми ок филмче“ и финалето просто гръмна! ???
      Не знам дали го е планирал, защото ако да – то ще излезе че е някакъв зъл мастърмайнд. Все пак, Unbreakable е на 17 години… затова, предпочитам да си мисля, че идеята му е дошла случайно..

    2. Той отдавна се кани да направи трилогия, базирана на „Неуязвимият“, така че вероятно си го е бил замислил бая по-отрано.

    3. Най-големият туист на Шамката се оказа, че още можел да прави добри филми (въпреки че повече от десетилетие ни обстрелваше с (в най-добрия случай) посредствена работа)

    4. Той продължение на Неуязвимия си беше замислил още преди 15 години, но според мен чакаше удобния момент и разбира се да изчисти идеите, физията и историята по филмите, което си изисква доста време….
      В ИМДБ едно време доста седеше във филмографията му Неуязвимия 2 като ин дивелопмънт.. после преди 10 години го махнаха………

  3. Еми, да „Glass” струва едва 9 млн. долара, а изкараха за последно, като гледах 279, сега сигурно са повече.